7610 stereo kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shadyboi

Üye
    Konu Sahibi
7610 stereo kulaklık
Bu çok ilginç bi durum,bi forumda okumuştum çocuun teki 7610a son wersiyonu attırıyo sora hds-3 takıyo we kulaklıktan önce tek taraflı ses geliyo sora telefon alışıp 2taraftanda ses wermeye başlamış bende telefona zaten buna hewes edip wersiyon attırdım başıma gelmeyen kalmadı.... :off: Ama kuzanimin 6230unun kulaklığını denedim tek taraftan ses geldi :D Bu konuda bilgisi olan warmı??(şimdi telefonumun ewrim geçirip 2taraftan ses wermesini bekliyorum :artı: )
 


the_patriot

Üye
7610 a 5 milyonluk mono kulaklık yada 200 milyonluk sony kulaklık taktığınız zaman aynı sesi verir, mono çıkışlı ses stereo olmaz !
 

Shadyboi

Üye
    Konu Sahibi
zate ses stereo oldu demedim,ama takdir edersinizki orjinal nokia kulaklık bendede olan 5 milyonluk kulaklıktan daha güzel en azından daha temiz ses weriyo....sadece bu konuda daha fazla bilgisi olan biri warmı diye merak ettim
 

metintekin

Üye
bak kardeş bende 5 milyona hs3 (en son çıkan) kulaklık aldım. (ama alırken deniyecen bazıları çalışmıyo) cillop gibi çalışıyo ama ses yine mono. sonuçta sesi iki kulağımda da duyuyom :)
 

Shadyboi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben asıl anlatmak istediğimi iyi anlatamadım.Tamam metin kardeş ses seninkinde cillop gibi çıkıyo olabilir ama iyinin iyisi war değil mi?Bende o en iyiye ulaşan maxicepten biri warmı,warsa anlatıwersin diyorum.Yani boşunamı hayal kuruyorum,ikisindende ses gelcek mi diye merak içindeyim.Tabiki 7610dan stereo ses gelmiceni çok iyi biliyorum,bunun üzerinde niye duruyosunuz anlayamadım. :lol2: Sadece bu bilgiyi öğrendiğim forum nasıl söyliyim bizimki kadar güzel we kaliteli bi forum değildi,daha çok şu forumu dipten çıkaralım gibisinden geyikler yapılıyodu o bakımdan.Şu başkalarına cahil miş gibi dawranan arkadaşlarda biraz kendilerine dikkat etsinler burda insanlar fırça yemek için soru sormuyo değilmi???Ben ilkokul 2. sınıftayken kendi kendime mixer yapmış elektronik eşyalarla oyunlar oynayarak büyümüş (we cep elefonları konusunda az şey bilmeyen biriyim,tabiki amacım hawa atmak weya siz aptalsınız gibi bi anlam çıkarmak değil sadece insanlara deneyimlerini soruyorum olmuşmu olmamışmı diye) bi fenlisesi öğrencisiyim,insanlara birazdaha yardımcı olma gayesiyle yaklaşalım lütfen. ;;)
 

Shadyboi

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca the_patriot farkındamısın weya hiç başına geldimi bilmiyorum ama mono girişli bi amfiye stereo jacktan herhangi bi alet(walkman,cd player gibi)takınca ses çok daha süper geliyo her nekadar stereoya dönüşmesede.Gerçi bu olaydan sonra o amfi tarih olmuşto ama :huhu: sanırım asıl anlatmak istediğimi anlattım galiba..... ;;)
 

the_patriot

Üye
boşuna hayal kuruyorsun kardeş ;)
 

Shadyboi

Üye
    Konu Sahibi
Boşuna hayal kurmuyorum %99.9 çünkü önceden AYNI kulaklığı AYNI telefona takınca donanım desteklenmiyor diyodu. :oke: ;)
 
mavizeybek

mavizeybek

Üye
yaw bendeki kulaklık sesin her iki kulaklıktanda veriyor ama galiba artık biraz fazla yüklendim arada sesin süzgünleşmesi için kabloyla oynamam gerekiyor. ama telefonu metin telefonunda kullanıyom o ayrı bir dava :huhu:
 

Shadyboi

Üye
    Konu Sahibi
Hiç metin telefonunda kullanmadım ama işitme cihazı yapınca ses baya yüksek geliyo tabiki 5milyonluk yansanayi kulklıklar buna en fazla 4 hafta dayanıyo :nono: :off: :vur:
 

metintekin

Üye
walla ben kulaklık ayarında kullanıyom . acaba bu ayarı işitme cihazı yapsam nasıl bi değişiklikle karşılaşırım ???
 

puraq

Üye
ses daha falza çıkar ...
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
7610'dan Stereo ses almak mümkün değildir..!!! ;)
 
iOS Developer

iOS Developer

Üye
bunlar ne zamana kadar tartışılacak böyle bi anlamadım gitti....
 

KsK OnLiNé

Üye
arkadaşlar telefon mono olduktan sonra istersen 1000 dolarlık kulaklık al ses değişir mi hiç ???
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Değişmez :ehe:
 

valmont2

Üye
mono ses stereo olmaz.. imkansız olması zaten.. ama kulaklıga gore seste artış sözkonusu olabilir..
 
abuvice

abuvice

Üye
boşuna kafayı yemeyin yav alın bi sony telefon ses nasıl çıkarmış görün :D
 

Shadyboi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar niye böyle yapıyosunuz niye kimse iletileri dooru dürüs okumuyo?Sanki ben ses stereo oluyo falan dedim de sadece daha doygun daha temiz ses geliyomuş diye duydum dedim yani ses stereo oluyo demişim diye niye uyduruluyoki :off: :vur:
 
dustqm

dustqm

Üye
ya arkadaşlar bende bişey sorcam ama benim tel 3230 bende orjinal kulaklık vardı hds-3 ama tarih oldu kablolarda temassızlık var. ben şimdi arkın birinde gördüm hs-3 daha sağlam bişeye benziyo kablolar daha zor zarar görür gibi geldi bana aldım denedim çalıştı ve şimdi kendime almaya karar verdim ama ses streo geliyo mu gelmiyo mu bilmiyorum radiodan bahsediyorum mp3lerden deil onlar zaten mono bu arada o arkı bidaha ne zaman görürüm belli deil ondan deneyemiyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
913


Üst Alt