Arkadaşlar ben asıl anlatmak istediğimi iyi anlatamadım.Tamam metin kardeş ses seninkinde cillop gibi çıkıyo olabilir ama iyinin iyisi war değil mi?Bende o en iyiye ulaşan maxicepten biri warmı,warsa anlatıwersin diyorum.Yani boşunamı hayal kuruyorum,ikisindende ses gelcek mi diye merak içindeyim.Tabiki 7610dan stereo ses gelmiceni çok iyi biliyorum,bunun üzerinde niye duruyosunuz anlayamadım.

2: Sadece bu bilgiyi öğrendiğim forum nasıl söyliyim bizimki kadar güzel we kaliteli bi forum değildi,daha çok şu forumu dipten çıkaralım gibisinden geyikler yapılıyodu o bakımdan.Şu başkalarına cahil miş gibi dawranan arkadaşlarda biraz kendilerine dikkat etsinler burda insanlar fırça yemek için soru sormuyo değilmi???Ben ilkokul 2. sınıftayken kendi kendime mixer yapmış elektronik eşyalarla oyunlar oynayarak büyümüş (we cep elefonları konusunda az şey bilmeyen biriyim,tabiki amacım hawa atmak weya siz aptalsınız gibi bi anlam çıkarmak değil sadece insanlara deneyimlerini soruyorum olmuşmu olmamışmı diye) bi fenlisesi öğrencisiyim,insanlara birazdaha yardımcı olma gayesiyle yaklaşalım lütfen. ;