7610 Sorun (Yavas)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
7610 Sorun (Yavas)
Arkdaslar benım nokia 7610 um var içine 1 gb lık hafıza kartı taktım mesajları hafıza kartına kaydet diyince bluetootla 5 kb hız la gelıyor normalde en az 12 kb hızSabah baktıgımda hafiza kartini gormuyor kart rider e taktım gene gormuyor ne yapacağım acil yardım arkadaslar

Konu Sahibi
ne biçim forum yaw kimse yardım fln etmiyor

öncelıkle su tavra hakkın yok kımse sana yardım etmek zorunda değil...sorununa gelıncede aynı sorun bndede yasandı hafıza kartın kalitesiz oldugu ıcın kaynaklanıyor.ve ayrıca 1 gb lık hafıza kartı 7610 gibi ram i düşük bi telefonu kasma yapar cok normal yanı ytavaslaması

Konu Sahibi
k.bakmayına arkadaslar şimdide hafiza karti bozuldu :S 2 gb lik kingston almayi düşünüyorum ne dersiniz

Konu Sahibi
eeee kimse bişi yazmıcakmı flood da yamak istemiyorum ama :S

Bence kaliteli 512 mb lık bir kart al daha rahat kullanırsın.bendede 7610 var aynını yaptım 1gb yavaşlatmıştı telefonumu.

Bu işini görür

Konu Sahibi
ne işe yarıyorki ?

--------------- Ekleme ---------------

yükledim bişi olmadı ?

POWER

Üye
2 gb 7610 için çok çok fazla hatta 1gb bile fazla. 512 mb kaliteli bir hafıza kartı işinizi görecektir.

Konu Sahibi
512 bana yetmiyor en iyisi mi telefonu değiştireyim ama yardımlarınız için çok teşekkür ederim

POWER

Üye
Rica ederim. Yeni nesil nokia telefonlar 1gb ve 2gb ye tam destek vermekte daha üstleri için güçlü bir işlemciye sahip telefon almanız gerekebilir. iyi forumlar

Konu Sahibi
en iyisi ben bunu iyi bir fiyattan satayım para biriktiriyim o zmn a kdr 3g ye uyumlu tellerin fiyatları düşer alırım öğrenciyiz mecbur para biriktircez

ilkan774

Üye
bende de 7610 war we 1 gb hagıza kartı war hıc sorun yok kartım da tıka basa dolu senın telde war sorun

Konu Sahibi
süper desene alıcam bakalım 1 gb lik hafiza karti

fat33

Üye
2....liği
görmez
bile

trenki

Üye
Saten ne yüklücen 1-2 gblik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...