eneke
Üye
-
Konu Sahibi
-
peki tavsiye ettiğiniz sıfır bir cihaz var mı750 tl verdikten sonra ikinci el telefon almak pek akıl karı bir iş değil...! Bence sıfır bir cihaz almanız daha iyi olacaktır.
resmen optimus black'i tarif etmişsin.Arkadaşlar android geniş ekranlı 3.5'' üstü hd video kayıt yapabilen görüntülü görüşme yapabilen şarjı yeterli süre gidebilen film izlemek için kullanışlı kamera kalitesi 5mp ve üstü tercihen gorilla cam çizilmez android app stordan uygulama indirmede sıkıntı çıkarmayan dokunmatiği kullanışlı hangi teller alınabilir acil fikirlerinizi bekliyorum arastırdım ama kararsız durumdayım herkes iyi ve kötü bi çok sey yazmız burdan çıkan sonuca göre bir iki gün içinde alıcam güzel biişy olsun istiyorum
o telefonlari mahallelerdeki telefonculardan bulman zor kardes anca intenetten yada teknosa bimeks gibi teknoloji marketlerinden bulabilirsin bir dakika bekle ideos x5 ozelliklerini getiriyim----------Eklendi @ 10:38:43 ---------- Yazıldı @ 10:35:20 ----------ideos x5 e baktimda ekran boyutuyla kamerasi sana yetmeyecekama istersen bi kendin incele Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız----------Eklendi @ 10:42:44 ---------- Yazıldı @ 10:38:43 ----------dur dur o ideos x5 degil kafa gitti benim heraldeDogrusu bu buna bak iste bununkiler iyi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bi opera mini hata veriyo bi forum hata veriyor bi benim kafa boyle bisey oldu iste ucunden----------Eklendi @ 10:50:50 ---------- Yazıldı @ 10:48:13 ----------bence adminler bir bilgisayar sirketiyle anlasmislar benim gibi bilgisayari olmayanlara bilgisayar aldirmaya calisiyorlar herhalde
Yok artık ben böyle bişey duymadım.. optimus black'i alışveriş merkezlerinde vatanda teknosada felan bulabilirsin ayrıca.. Değil hd video HD oyunları bile oynarsın rahatlıkla yani.. Ekranında nova teknolojisi kullanılıyor zaten ultra parlak bi görüntü kalitesine sahip.. Resimleride paylaşıldı biraz araştır bulursun.10 tane telefoncu gezdim optimus satana rastlamadım bu tel nerde satılıyo ideos x5 ihtiyaçlarımı karşılarmı sizce hd video kaydı resim kalitesi ekran falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?