750tl nin altında alınabilecek 2. El yada sıfır akıllı telefon önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

eneke

Üye
    Konu Sahibi
750tl nin altında alınabilecek 2. El yada sıfır akıllı telefon önerileri
Arkadaşlar android geniş ekranlı 3.5'' üstü hd video kayıt yapabilen görüntülü görüşme yapabilen şarjı yeterli süre gidebilen film izlemek için kullanışlı kamera kalitesi 5mp ve üstü tercihen gorilla cam çizilmez android app stordan uygulama indirmede sıkıntı çıkarmayan dokunmatiği kullanışlı hangi teller alınabilir acil fikirlerinizi bekliyorum arastırdım ama kararsız durumdayım herkes iyi ve kötü bi çok sey yazmız burdan çıkan sonuca göre bir iki gün içinde alıcam güzel biişy olsun istiyorum

Sarangni

Sarangni

Üye
750 TL verdikten sonra ikinci el telefon almak pek akıl karı bir iş değil...! Bence sıfır bir cihaz almanız daha iyi olacaktır.

eneke

Üye
    Konu Sahibi
750 tl verdikten sonra ikinci el telefon almak pek akıl karı bir iş değil...! Bence sıfır bir cihaz almanız daha iyi olacaktır.
peki tavsiye ettiğiniz sıfır bir cihaz var mı

ozi44

Üye
750 tl civarında ikinci el nokia n8 bulablirsin ben cok memnunum her ihtiyacınıda karşılar.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşlar android geniş ekranlı 3.5'' üstü hd video kayıt yapabilen görüntülü görüşme yapabilen şarjı yeterli süre gidebilen film izlemek için kullanışlı kamera kalitesi 5mp ve üstü tercihen gorilla cam çizilmez android app stordan uygulama indirmede sıkıntı çıkarmayan dokunmatiği kullanışlı hangi teller alınabilir acil fikirlerinizi bekliyorum arastırdım ama kararsız durumdayım herkes iyi ve kötü bi çok sey yazmız burdan çıkan sonuca göre bir iki gün içinde alıcam güzel biişy olsun istiyorum
resmen optimus black'i tarif etmişsin. :oke:fakat bence bi 100 lira daha koy sıfır al.:oke:

Krofessional

ikinci el iphone

eneke

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar samsung galaxy s ı9000 ve 9003 sizce bu ihtiyacları karşılar mı ikinci el bu fiyatın biraz üstüne bulunabiliyo

fireman87

fireman87

Üye
Galaxy S'lerde sorunlar var, üç tuş wifi sorunları gibi.. Sen biraz daha kat optimus black al dostum, sonra pişman olursun.

mstf_l

mstf_l

Üye
bence de ama optimus black ama olmaz dersen huawei ideos x5 alabilirsin

eneke

Üye
    Konu Sahibi
10 tane telefoncu gezdim optimus satana rastlamadım bu tel nerde satılıyo ideos x5 ihtiyaçlarımı karşılarmı sizce hd video kaydı resim kalitesi ekran falan

mstf_l

mstf_l

Üye
o telefonlari mahallelerdeki telefonculardan bulman zor kardes anca intenetten yada teknosa bimeks gibi teknoloji marketlerinden bulabilirsin bir dakika bekle ideos x5 ozelliklerini getiriyim----------Eklendi @ 10:38:43 ---------- Yazıldı @ 10:35:20 ----------ideos x5 e baktimda ekran boyutuyla kamerasi sana yetmeyecek :( ama istersen bi kendin incele ----------Eklendi @ 10:42:44 ---------- Yazıldı @ 10:38:43 ----------dur dur o ideos x5 degil kafa gitti benim heralde :eheDogrusu bu buna bak iste bununkiler iyi

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
o telefonlari mahallelerdeki telefonculardan bulman zor kardes anca intenetten yada teknosa bimeks gibi teknoloji marketlerinden bulabilirsin bir dakika bekle ideos x5 ozelliklerini getiriyim----------Eklendi @ 10:38:43 ---------- Yazıldı @ 10:35:20 ----------ideos x5 e baktimda ekran boyutuyla kamerasi sana yetmeyecek :( ama istersen bi kendin incele ----------Eklendi @ 10:42:44 ---------- Yazıldı @ 10:38:43 ----------dur dur o ideos x5 degil kafa gitti benim heralde :eheDogrusu bu buna bak iste bununkiler iyi

Bu mobilde iyice facebook gibi oldu ha :ehe

mstf_l

mstf_l

Üye
bi opera mini hata veriyo bi forum hata veriyor bi benim kafa boyle bisey oldu iste ucunden :ehe----------Eklendi @ 10:50:50 ---------- Yazıldı @ 10:48:13 ----------bence adminler bir bilgisayar sirketiyle anlasmislar benim gibi bilgisayari olmayanlara bilgisayar aldirmaya calisiyorlar herhalde:) :ehe

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
bi opera mini hata veriyo bi forum hata veriyor bi benim kafa boyle bisey oldu iste ucunden :ehe----------Eklendi @ 10:50:50 ---------- Yazıldı @ 10:48:13 ----------bence adminler bir bilgisayar sirketiyle anlasmislar benim gibi bilgisayari olmayanlara bilgisayar aldirmaya calisiyorlar herhalde:) :ehe

mantıklı :ehe

admin söyle hangi bilgisayar şirketi.. biz veririz fiyatını yeterki bu işkenceyi yaşatma :D

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optımus me bakabılsın. tasarım ekran kalıtesı,parlaklıgı,şarj suresı ve wifi konusunda cok memnundum telefondan.. en ıyı smartphonelardan bırtesını onunla aynı fiyatta olan telefonlarla kıyaslandıgında.. android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyundada sıkıntı cekmıyorsun tavsıye ederım.

fireman87

fireman87

Üye
10 tane telefoncu gezdim optimus satana rastlamadım bu tel nerde satılıyo ideos x5 ihtiyaçlarımı karşılarmı sizce hd video kaydı resim kalitesi ekran falan
Yok artık ben böyle bişey duymadım.. optimus black'i alışveriş merkezlerinde vatanda teknosada felan bulabilirsin ayrıca.. Değil hd video HD oyunları bile oynarsın rahatlıkla yani.. Ekranında nova teknolojisi kullanılıyor zaten ultra parlak bi görüntü kalitesine sahip.. Resimleride paylaşıldı biraz araştır bulursun.

technoshark

technoshark

Üye
bence o fiyata alabileceğin en iyi smartphone olur kardeşim, üzerine koy al birtane optimus black tavsiye ederim :good:

Hünkar Kepoğlu

Hünkar Kepoğlu

Üye
iphone 3 gs al 2.el