724 Eğitim Harika Kampanya Kaçmaz

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
724 Eğitim Harika Kampanya Kaçmaz
Merhaba Arkadaşlar Kampanya Eylül 2021 Kadar Devam edicektir kursların fiyatları inanılmayacak kadar indirime girilmiş öğretime değer veren bütün öğrenci anne babalar bu fırsattan yararlansın...


724 Uzaktan Eğitim Nedir?
724 Uzaktan Eğitim, gelişen teknoloji ile eğitimi birleştirme ve öğrencilerimizin eğitimine destek verme amacıyla kurulmuş olan online uzaktan eğitim portalıdır.5 sınıf ile 12 sınıf arasında okuyan Lgs,Ayt,TYT sınavlarına hazırlanan öğrenciler için Milli Eğitim müfredatına uygun olarak hazırlanmıştır.724 uzaktan eğitim kursu her konuyu adım adım öğretme politikasını benimsemiştir.Öğrenci izlediği her konu sonrasında minimum 4 maksimum 12 sorudan olusan testi çözerek konuyu pekiştirir.Tüm bunların yanında 724 Uzaktan Eğitim kursunda veli bilgilendirme sistemi mevcuttur.Veli kendisine verilen kullanıcı şifresi ile veli girişi yaparak öğrencisinin ders ders ortalamasını çözdüğü test puanlarını izlediği konuları takip edebilir.

724 Uzaktan Eğitim'in Ücreti Ne Kadar ?

7/24 Uzaktan Eğitim kursunda şuan 2 kampanya mevcuttur 1. kampanyamız korona virüsden dolayı okullarından uzak kalan öğrencilerin eğitimlerindeki eksiklikleri telafi edebildiği kampanyamızdır fiyatı 20 tl dir. 2. kampanyamız 2020 ve 2021 sezon sonuna kadar olan kampanyamızdır bu kampanyanın fiyatı ise 40 tl dir. 724 Uzaktan Eğitim kursu kampanyalarının ücretleri aylık değildir sezonluktur. Yani 1.kampanyayı satın alan bir öğrenci eylül ayında okullar tekrar açılana kadar ekstra bir bedel ödemeden sistemi kullanabileceklerdir. 2. kampanyayı satın alan bir kişi ise eylül ayına kadar öğrencinin bu sene okuduğu sınıf paketi için sistemi kullanabilecek, öğrenci eylül ayından sonrada bir üst sınıf paketine geçirilecek ve 2021 eylül ayına kadar sistemi ekstra bir ücret ödemeden kullanabilecektir.


 
Son düzenleme:


Üst Alt