.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
.....
...,

furkan5800

furkan5800

Üye
Oncelikle "q,w" kullanma :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar ve maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
Sen bir kız değilde bir çok kız seviyorsundur ama karşılığını alamıyorsunudr o yüzdende,düşüncende boğuluyorsunudur:)
Birde bu kez demiyeceğim ama yaşını yanlış yazmışsın:)
Göz ucuyla bakıyorlardır yada senle konuşuyorlardır bu sevmek değildir bunu herkes bilir ama sen karıştırmış olabilirsin.
''10u zorlar'' buradan sonra güldüm zaten,1 tane bile olmadığından hepsi senin sanıyorsundur:d:

• Beğen
Tepkiler: alaStar

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
Sen bir kız değilde bir çok kız seviyorsundur ama karşılığını alamıyorsunudr o yüzdende,düşüncende boğuluyorsunudur:)
Göz ucuyla bakıyorlardır yada senle konuşuyorlardır bu sevmek değildir bunu herkes bilir ama sen karıştırmış olabilirsin.
''10u zorlar'' buradan sonra güldüm zaten,1 tane bile olmadığından hepsi senin sanıyorsundur:d:
....

zaza

zaza

Üye
Arkandan iş çevirmeyecek bir kızla yola devam et ki belki ilerde hiç ayrılmadan evlenirsiniz en azından birbirinizi tanıdığınız için ilişkide ömür boyu sorun çıkmaz tabi aynı özveriyi sende göstericen. Aşk bir yere kadar evlilikler sevgi üzerine kurulu yeter ki sevmesini bilin aşk hikaye...

greenmile

greenmile

Üye
seni sevmeyen kızla nasıl çıkacaksın? kızın yerinde olsam yoksa'yı yoqsa diye 22 yaşında olmasına rağmen yazan biriyle çıkmam da neyse

alaStar

alaStar

Üye
Oncelikle "q,w" kullanma :)

:ehe :kıskıs: Sesli güldüm :D

Bu iyiydi düşüncelerime tercüman oldun :D

Bide kızlar durup durup gelip sana sevdiklerini söylüyolar ve bu sayı 10 he :)

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye

+1000 :d:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Önüne bak daha 13 yaşındasın çıksan ne olur çıkmasan ne olur tövbe tövbe. Ulan daha kaç yaşında çocuklarsınız beni seven 10 kişi var işte okulun en güzel kızı falan sizin yaşınızdayken ben herkese kardeş gözüyle bakar neyin ne olduğunu bilmez ileride ne olacaksın sorularına cevap verirdim şimdikilere bak kız peşinde seçim yapmak için foruma üye olup konu açar. Git dersine çalış 18 yaşından önce birini seveyim çıkayım deme sakın abi tavsiyesi sana... Herkesin dediği yazmayı öğren senin alfabende "q,w,x" yok bilmiyorum konuşurken de böyle mi konuşursunuz ama kendinizi iyi yetiştirin sözüm sadece sana değil senin yaşlarında olan herkese...

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
Önüne bak daha 13 yaşındasın çıksan ne olur çıkmasan ne olur tövbe tövbe. Ulan daha kaç yaşında çocuklarsınız beni seven 10 kişi var işte okulun en güzel kızı falan sizin yaşınızdayken ben herkese kardeş gözüyle bakar neyin ne olduğunu bilmez ileride ne olacaksın sorularına cevap verirdim şimdikilere bak kız peşinde seçim yapmak için foruma üye olup konu açar. Git dersine çalış 18 yaşından önce birini seveyim çıkayım deme sakın abi tavsiyesi sana... Herkesin dediği yazmayı öğren senin alfabende "q,w,x" yok bilmiyorum konuşurken de böyle mi konuşursunuz ama kendinizi iyi yetiştirin sözüm sadece sana değil senin yaşlarında olan herkese...

tesekkurler
ama bu q w yi isteyerek yazmıyorum
dort ve seklz tuşu arada sırada baslyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...