701 speedx kasma oyundan atma. Asphalt 6 kasma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
701 speedx kasma oyundan atma. Asphalt 6 kasma sorunu
arkadaslar ben tum oyunlari hafiza kartina yukledim speedx de onceden cok kasma oyundan atma vs. Olmuyordu simdi fazlaca oluyor. Asphalt 6 kurdugumdan beri kasiyor sildim bende. Bunlarin nedeni hafiza kartina kurmamdan midir? Hafiza karti 8 gb.

Yuklu oyunlar:
angry birds
angry birds seasons
ibomberdefance
speedx
the settlers
fruit ninja free
istunt2
assasins creed
world of rabbits
bul karayi al parayi.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
fazla oyun uygulama yüklüdür telefonunda o yüzden özellikle hd oyunlar çoksa kasma v.s. olması normal

tempestshine

tempestshine

Üye
hafıza kartından fazla oyun olmasından dolayı oluyor.benim telefonda bir sürü oyun ve yanında ashalpt 6 vardı.babamda ise sadece angry birds ve ashalpt 6.ikisi karşılaştırdım.benimki sürekli kasılırken,babamınkinden tık yoktu.üstelik hafıza kartı 1gb.

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartından fazla oyun olmasından dolayı oluyor.benim telefonda bir sürü oyun ve yanında ashalpt 6 vardı.babamda ise sadece angry birds ve ashalpt 6.ikisi karşılaştırdım.benimki sürekli kasılırken,babamınkinden tık yoktu.üstelik hafıza kartı 1gb.

Tesekkurler oyun setuplari pc de eve gidince telefon hafizasina kurup deneyecegim sonucu yazarim

emmelik

Üye
arkadaşım o başka bişeydendir bende angry birdsin bütün oyunları var üstüne asphalt 5 ve 6 var ve daha onlarca ve hepsi hd ama kasma yok depo hafızasına kur ve nokıa suit kullan

Kayahan14

Kayahan14

Üye
arkadaşım o başka bişeydendir bende angry birdsin bütün oyunları var üstüne asphalt 5 ve 6 var ve daha onlarca ve hepsi hd ama kasma yok depo hafızasına kur ve nokıa suit kullan

6 ay olmuş

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
Of aynı sorun bende de var. Depo hafızasına kurdum ASpalt 6 yı tel yeni sadece asplt var . Oyun kasıyor tel 701 . . C7 bile böyle kasmıyodu.

furkanny53

Üye
beyler ben nokia 701 kullanıcısıyım. birkaç hafta önce asphalt 6 yüklemiştim ve felaket kasıyodu. üstelik arabayı mavi yapınca kırmızı, kırmızı yapınca da mavi oluyodu. sonra başka bi siteden indirdim artık sitedenmi kaynaklanıyo bilemem ama bu siteden indirdim ve oyun hiç kasmadı. size de tavsiye ederim.

Site:m.uloz.to/xSqczok/asphalt-6-sis

iyi eğlenceler beyler...

• Beğen
Tepkiler: DJ_KAFADAR
DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
beyler ben nokia 701 kullanıcısıyım. birkaç hafta önce asphalt 6 yüklemiştim ve felaket kasıyodu. üstelik arabayı mavi yapınca kırmızı, kırmızı yapınca da mavi oluyodu. sonra başka bi siteden indirdim artık sitedenmi kaynaklanıyo bilemem ama bu siteden indirdim ve oyun hiç kasmadı. size de tavsiye ederim.

Site:m.uloz.to/xSqczok/asphalt-6-sis

iyi eğlenceler beyler...

:tşk: ama artık Symbian bıraktım android e geçtim asphalt 7 , asphalt 8 oynuyorum :-) :-)
android de asphalt 6 da var Symbian da oynayamadik android de oynayacaz :-)
..
size de tavsiyem geçin android de 1gb boyutunda mükemmel oyunlar var :-).

general mobile discovery öneririm...
..
iyi forumlar......

OFFCENT

OFFCENT

Üye
bendede dungeon hunter kasiyo ilk bölüm diger oyunlar da sorun yok :D