701 sim kart sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkehas

Arkehas

Üye
    Konu Sahibi
701 sim kart sorunu
S.a arkadaşlar. Telefonum iç ekranı kırılmıştı. Tamire verdim(garantiye değil). Geri geldi. Ama bu sefer sim kartımı okumuyor. Yani açarken parola filan istiyor ama telefon açıldığında şebeke kullanılamıyor diye gösteriyor. Arada kendi kafasına göre çekiyor. Ama çok nadir çektiği oluyor. Konuyu biraz araştırdım. Milletin tavsiyesi flash atma. Ama nasıl yapacağımı veya nerden yapacağımı bilmiyorum. Telefonun kendisi (yurt dışından geldi). ingilizce. Türkiye'de türkçeye çevirdikten sonra çevirdiğim yer bana asla yazılım yüklemesi yapma demişti. Flash attığımda telefonun türkçesi gider mi? Veya gitse bile yeniden yükleyebilir miyim.? Flash atma olayını resimli anlatırsanız çok makbule geçer. İnternet hızım da yavaş (1mbit) bi sorun olur mu?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
701 ne zaman s60v5 oldu?

Arkehas

Arkehas

Üye
    Konu Sahibi
Özür dilerim İlk yazılım destek yazan yere girmiştim. Bayadır kafamı ağrıttı da sorun.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
o adam azılım yükleme demiş ama telefondan güncelleştirme yapma anlamıda söylemiş öyle yaparsan ingilizce olur navifirmden türkçe olanları bulup at telefona sorun olmaz :oke:

Arkehas

Arkehas

Üye
    Konu Sahibi
Neyi nasıl yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok :) Yardımcı olabilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt