701 kullananlar platformu

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA 701'İN SİZDE BIRAKTIĞI EN BÜYÜK ETKİ NEDİR?

• MÜKEMMEL BİRŞEY BU

Kullanılan: 76 43.9%
  • İHTİYACIMI KARŞILIYOR

Kullanılan: 68 39.3%
  • KEŞKE BAŞKA BİR CİHAZ ALSAYDIM

Kullanılan: 15 8.7%
  • TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI

Kullanılan: 22 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    173

erollcelik

erollcelik

Üye
sağolun

ozakin70

ozakin70

Üye
701 ciler bişey sorcam bu nfc teknolojisiyle radyo frekansından müzik atılıp dinleniyor ya arabada vs.
bu her hangi bir radyoda, teyp te filan oluyor mu??? oluyorsa adamlar yapmış abiii:good:

the.reds

the.reds

Üye
arkadaşlar n8 imi satıp 701 almayı düşünüyorum ama önce size danışayım dedim bu arada 701 de bu özellikler varmı
.FM Transimitter
.OTG
ve bataryası kaç mah

erollcelik

erollcelik

Üye
701 ciler bişey sorcam bu nfc teknolojisiyle radyo frekansından müzik atılıp dinleniyor ya arabada vs.
bu her hangi bir radyoda, teyp te filan oluyor mu??? oluyorsa adamlar yapmış abiii:good:
İlk önce karşıdaki cihazda da nfc olması gerekir.

the.reds

the.reds

Üye
teşekkürler sağolun

backwater

backwater

Üye
arkadaşlar n8 imi satıp 701 almayı düşünüyorum ama önce size danışayım dedim bu arada 701 de bu özellikler varmı
.FM Transimitter
.OTG
ve bataryası kaç mah

701'de fm transmitter özelliği var, OTG nin açılımı ne onu anlayamadım,telefonun bataryası ise 1300 mah

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
nfc ile alakalı değil o olay. ama dediğiniz oluyor.

---------- Eklendi @ 22:20:18 ---------- Yazıldı @ 21:20:54 ----------

arkadaşlar babamda 603 var yan yana koyuyorum onunki daha parlak .s neden acaba .s

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nfc ile alakalı değil o olay. ama dediğiniz oluyor.

---------- Eklendi @ 22:20:18 ---------- Yazıldı @ 21:20:54 ----------

arkadaşlar babamda 603 var yan yana koyuyorum onunki daha parlak .s neden acaba .s

onda 1000 nit amoled ekran var o yüzden daha parlak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
603 de amoled var renkler biraz daha canlı.. Ben de 603 le karşılaştırım 701 i ama 701 parlak geldi bana parlaklığı en yüksek yaptın mı?

andreoni

Üye
Amoled ekran daha koyu renktedir arkadaşlar. Parlakıl aynı ama cayır cayır yanıyo gibi olur. 701 in ekranı kullanım açısından iyidir çünkü ince olduğundan dokunmatik hassasiyeti üst seviyededir. Dokunmadan algılıyor bazen. Amoled ekranlarda bu verimi alamazsınız. İnceltme çalışmaları var yapabilirlerse ki biraz daha var o teknolojiye o zaman güzel olur kullanım açısından.

Benim çözemediğim birşey var ekranla ilgili. Bende C6-01 de var ve bilindiği üzere Amoled ekran onda da. Sleeping Screen kullanıyorum ikisinde de. C6-01 de kilit ekranında sürekli canlı. 701 de ise ilk kilit anında canlı 3 sn sonra sönüyor ve daha sönük olarak duruyor. Bunun bi ayarı yokmu yawss? İki telefonda da belle (sürümler aynı). Anlamadım gitti. Aslında ekran parlaklığı az değil ama kilit ekranında azalıyor otomatik olarak parlaklığı en üst seviyede yapsam bile aynı. Yardımcı olan çıkar inş.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tuş kilit süresini uzatırsan olur belki

andreoni

Üye
Tuş kilit süresini en sona aldım yine aynı değişen birşey yok. İlk andaki parlaklık süper ama sonra yavaş bi şekilde sönüyor. Güç tasarrufu kapalı, parlaklık en sonda.

Dikkatimi çeken bir başka durumda şu: C6-01 eve geldiğimde otomatik wirellese bağlanıyor ve uyarı sesi çıkarıyor. 701 bağlanıyor ama ses çıkarmıyor. Belle sürümü aynı ama cihaza göre farkıl mı ki ??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Tuş kilit süresini en sona aldım yine aynı değişen birşey yok. İlk andaki parlaklık süper ama sonra yavaş bi şekilde sönüyor. Güç tasarrufu kapalı, parlaklık en sonda.

Dikkatimi çeken bir başka durumda şu: C6-01 eve geldiğimde otomatik wirellese bağlanıyor ve uyarı sesi çıkarıyor. 701 bağlanıyor ama ses çıkarmıyor. Belle sürümü aynı ama cihaza göre farkıl mı ki ??

c6 01 in uyarı seslerı tercihlerde acık olmasın?

andreoni

Üye
İkisinde de ayarları aynı yaptım ama farklılık var sanki ikisininde sisteminde. Belle aynı sürüm.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

onda 1000 nit amoled ekran var o yüzden daha parlak
amoled yok ki .s
Gelişmiş kontrast ve izleme açıları için IPS teknolojisine ve sınıfının en iyisi dış mekan performansına sahip TFT-LCD ClearBlack ekran(alıntı nokiann sitesinden)

---------- Eklendi @ 21:27:15 ---------- Yazıldı @ 21:26:27 ----------

603 de amoled var renkler biraz daha canlı.. Ben de 603 le karşılaştırım 701 i ama 701 parlak geldi bana parlaklığı en yüksek yaptın mı?
yaptım ama o daha parlak 701 daha dolgun kalıyo
sitede 603 de amoled yok gözükmüyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
amoled yok ki .s
Gelişmiş kontrast ve izleme açıları için IPS teknolojisine ve sınıfının en iyisi dış mekan performansına sahip TFT-LCD ClearBlack ekran(alıntı nokiann sitesinden)

---------- Eklendi @ 21:27:15 ---------- Yazıldı @ 21:26:27 ----------

yaptım ama o daha parlak 701 daha dolgun kalıyo
sitede 603 de amoled yok gözükmüyor.

evet aynen tft lcd ekran var el alışkanlığı işte

Takipçi Satın Al

Üst Alt