[ENGİN]
Üye
bugün itibari ile bende n8i satıp 701 aldim.
hayırlı olsun

o halde donanım sorunu var telin

İlk önce karşıdaki cihazda da nfc olması gerekir.701 ciler bişey sorcam bu nfc teknolojisiyle radyo frekansından müzik atılıp dinleniyor ya arabada vs.
bu her hangi bir radyoda, teyp te filan oluyor mu??? oluyorsa adamlar yapmış abiii![]()
arkadaşlar n8 imi satıp 701 almayı düşünüyorum ama önce size danışayım dedim bu arada 701 de bu özellikler varmı
.FM Transimitter
.OTG
ve bataryası kaç mah

arkadaşlar n8 imi satıp 701 almayı düşünüyorum ama önce size danışayım dedim bu arada 701 de bu özellikler varmı
.FM Transimitter
.OTG
ve bataryası kaç mah
nfc ile alakalı değil o olay. ama dediğiniz oluyor.701 ciler bişey sorcam bu nfc teknolojisiyle radyo frekansından müzik atılıp dinleniyor ya arabada vs.
bu her hangi bir radyoda, teyp te filan oluyor mu??? oluyorsa adamlar yapmış abiii![]()
nfc ile alakalı değil o olay. ama dediğiniz oluyor.
---------- Eklendi @ 22:20:18 ---------- Yazıldı @ 21:20:54 ----------
arkadaşlar babamda 603 var yan yana koyuyorum onunki daha parlak .s neden acaba .s
Tuş kilit süresini en sona aldım yine aynı değişen birşey yok. İlk andaki parlaklık süper ama sonra yavaş bi şekilde sönüyor. Güç tasarrufu kapalı, parlaklık en sonda.
Dikkatimi çeken bir başka durumda şu: C6-01 eve geldiğimde otomatik wirellese bağlanıyor ve uyarı sesi çıkarıyor. 701 bağlanıyor ama ses çıkarmıyor. Belle sürümü aynı ama cihaza göre farkıl mı ki ??
amoled yok ki .s
onda 1000 nit amoled ekran var o yüzden daha parlak
yaptım ama o daha parlak 701 daha dolgun kalıyo603 de amoled var renkler biraz daha canlı.. Ben de 603 le karşılaştırım 701 i ama 701 parlak geldi bana parlaklığı en yüksek yaptın mı?
amoled yok ki .s
Gelişmiş kontrast ve izleme açıları için IPS teknolojisine ve sınıfının en iyisi dış mekan performansına sahip TFT-LCD ClearBlack ekran(alıntı nokiann sitesinden)
---------- Eklendi @ 21:27:15 ---------- Yazıldı @ 21:26:27 ----------
yaptım ama o daha parlak 701 daha dolgun kalıyo
sitede 603 de amoled yok gözükmüyor.