701 kullananlar platformu

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA 701'İN SİZDE BIRAKTIĞI EN BÜYÜK ETKİ NEDİR?

• MÜKEMMEL BİRŞEY BU

Kullanılan: 76 43.9%
  • İHTİYACIMI KARŞILIYOR

Kullanılan: 68 39.3%
  • KEŞKE BAŞKA BİR CİHAZ ALSAYDIM

Kullanılan: 15 8.7%
  • TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI

Kullanılan: 22 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    173
ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
701 kullananlar platformu
Nokia 701 ile ilgili herşeyi burada paylaşabiliriz.

Sorunlarımızı, keşfettiğimiz püf noktaları,yazılım güncellemeleri vs.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
701 kullanan kişi pek yok dostum forumda...

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
BENDE 1300 mAH olan bataryanın maksimun 1150 mAH doldu gözüküyor. Sizdede aynı sorun var mı acaba

----------Eklendi @ 22:58:12 ---------- Yazıldı @ 22:57:00 ----------

polluxea♪;4315979' Alıntı:
701 kullanan kişi pek yok dostum forumda...

belki çoğalır zamanla. bence her yerde satılmaya başlayınca artar kullanan. :)) şu an vodafone dışında alma şansı yok çünkü

Yoksa yanılıyor muyum?

Uqur5445

Üye
bazen genelde basıyom ıslemiyo yada ekranın ortası ıslemıyo sag ıslıyo bu neden

andreoni

Üye
Nokia Shop larda da satılıyor ancak Vodafone tekelinden çıkana kadar beklemekte fayda var. Fiyat düşer o zaman kullananlar artar. Ben aldım 20 güne elimde olur. 10 dk kadar inceleme şansım oldu. Ekran parlaklığı shoplarda orta seviyede. En yüksek seçtim harika. Dış ortamda sorunsuz görebiliyorsunuz. Takılma falan yok akıcı bir cihaz. Tasarruf moduna almak isterseniz Anna lı telefonlardaki gibi batarya simgesine basarak olmuyor. Üstteki kapatma düğmesine basınca Genel, Sessiz gibi tercihlerin olduğu yerde. Ekrandaki görünen alanı büyültmek için simgeler küçülmüş buda artısı. Dokunmatik hassasiyeti çok daha iyi algılamadığı hiç olmadı. Sim kart hafıza kartları gibi basınca çıkıyor. Az bi süre görüşme yaptım ses sanki ekolu gibiydi. Aktif gürültü giderme özelliğini açıp kapatmak ayarlanabiliyor mu bilen varsa yazarsa sevinirim. Cihaz 20 gün sonra elimde olacak daha detaylı birseyler yazabilirim. Birde inş. C7 nin plastik kılıfları uyar :)

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
c7 nin plastik kılıfları uyuyor:)) ben kullanıyorum

covar

covar

Üye
nokia 701 in tipi hoşuma gitmiyor bir kere dünya özellikleörine sahip olsa almam yine zevk meselesi

sonerrap

sonerrap

Üye
ihtiyacımı sorunsuz bi şekilde karşılıyor daha bi sorunla karşılaşmadım acıkcası

serinaga

serinaga

Üye
Nokia Shop larda da satılıyor ancak Vodafone tekelinden çıkana kadar beklemekte fayda var. Fiyat düşer o zaman kullananlar artar. Ben aldım 20 güne elimde olur. 10 dk kadar inceleme şansım oldu. Ekran parlaklığı shoplarda orta seviyede. En yüksek seçtim harika. Dış ortamda sorunsuz görebiliyorsunuz. Takılma falan yok akıcı bir cihaz. Tasarruf moduna almak isterseniz Anna lı telefonlardaki gibi batarya simgesine basarak olmuyor. Üstteki kapatma düğmesine basınca Genel, Sessiz gibi tercihlerin olduğu yerde. Ekrandaki görünen alanı büyültmek için simgeler küçülmüş buda artısı. Dokunmatik hassasiyeti çok daha iyi algılamadığı hiç olmadı. Sim kart hafıza kartları gibi basınca çıkıyor. Az bi süre görüşme yaptım ses sanki ekolu gibiydi. Aktif gürültü giderme özelliğini açıp kapatmak ayarlanabiliyor mu bilen varsa yazarsa sevinirim. Cihaz 20 gün sonra elimde olacak daha detaylı birseyler yazabilirim. Birde inş. C7 nin plastik kılıfları uyar :)

701 C7'nin kasa olarak aynıdır. Hatta bir-iki özellik dışında C7=701 diyebiliriz ...

joe_cenk

joe_cenk

Üye
bence şu anda piyasada hem özellik hemde ekonomik anlamda alınabilecek tek telefon bütün ihtiyaçlarını karşılayacağından hiç şüphen olmasın

hellord

hellord

Üye
sevdim platformu :)

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Tamamen hayal kırıklığını işaretledim. :D

andreoni

Üye
701 kullananlar platformu arkadaşlar yazıları başlığa göre yazalım kirletmeyelim. Ben cihazı aldım ve dediğim gibi 10-15 dk kullandım izlenimlerimi yazdım. Kullanırken hoşunuza giden, gitmeyen yada yapamadığınız şeyleri yazarsanız konu amacına uygun şekilde ilerleyecektir. Teşekkürler iyi forumlar..

Uqur5445

Üye
bana cevap?

atakan25

atakan25

Üye
[sıze=4][ı]bence şu anda piyasada hem özellik hemde ekonomik anlamda alınabilecek tek telefon bütün ihtiyaçlarını karşılayacağından hiç şüphen olmasın[/ı][/sıze]

hdmı ?

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ii .geceler ben google maps yükledim wifiden bağlanıyor. Sorun yok ama mobilDEN girmeye çalışınca telefon küt kapanıyor bağlanmadan. Diğer operatörlerden deneyen var mi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
haklısın dostum

çakabey.03

Üye
fring ve skype gibi görüntülü konuşma programlarını çalıştırmıyor maalesef eğer vu ayarda bir cihaz almayı düşünen arkadaşlar varsa sony xperia neonun 8 mp kameralı telefonunu almanızı tavsiye ederim fakat xperia nın kamerasıyla 701 in kamera kalitesi arasındaki farkıda belirtmeliyim ben bu cihazı alalı nereedeyse 1 buçuk ay oldu cihaz ilk aldığımda bozuk çıktı ve gerçekten cihazdan soğudum arada kilitlenme olayları yaşıyorum ama yine de hızlı bir cihaz c7 ile kıyaslayan arkadaşlara ise ancak şunu söyleyebilirim c7 hız olarak bu cihazın arkasından ancak nal toplar ayrıca c7 de çift kamera da yok bildiklerim bunlar kullandıkça fikirlerimi paylaşırım bu arada uygulama açısından da piyasada uygun uygulama bulma şansı biraz daha az symbianın diğer versiyonlarına göre bu da symbianın dezavantajı

Takipçi Satın Al

Üst Alt