701 hard format tuşları...

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
701 hard format tuşları...
Arkadaşlar 701 için hard format tuşlarını bir türlü bulamadım...Bilen varsa yazabilir mi...

uğur e

uğur e

Üye
googleye bakmışsndr dme kardş

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım baktım tabi ki de.. Ama 701 için yazılan yok... bikaç tane var işte 700 için falan aynı diye yazıyo denedim olmadı... Eskiden 6600 n73 ve c6 kullanıp rahat format atıyodum şimdi olmuyo...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hocam hiç tavsiye etmem ben attım pişman oldum mağazs cart curt hep gitti..

Ama yazayım uygulamak sana kalsın..

Yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera+açma tuşuna basılı tut açılana kadar

asigsasi

asigsasi

Üye

bunu bi dene istersen resimdeki 3 tuşa telefon kapalı iken aynı anda basıp açma düğmesine de basarak el işareti gelene kadar basılı tutun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

bunu bi dene istersen resimdeki 3 tuşa telefon kapalı iken aynı anda basıp açma düğmesine de basarak el işareti gelene kadar basılı tutun

bu dediğin c7 için resımde de görunduğune göre

asigsasi

asigsasi

Üye
belki olur dedim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben 701 için olanı yazdım

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
ben 701 için olanı yazdım

Arkadaşım teşekkür ederim doğruymuş... Denemediğim kombinasyon kalmamıştı sonunda oldu... Herşey gitti o kadar önemli değil arşivle kurdum ve hallettim sayılır...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
keşke arşivi yüklemeden flash atsaydın hocam mağaza falan gelirdi geri

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kardeşim de bana şöyle sistem dosyalarım programlarım falan hepsini kaydedip format sonrası geri atabileceğim bi yöntem lazım...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
diğer konuya yazdım suitele yedekle.. Ama tuşlarla format atma sonra flash atman gerekir *#7370# ile at hafıza kartı hariç herşeyi temizlersin.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Kendi telime hardla attım zaten ve herşeyi tekrar yükledim... Şimdi arkadaşın teline atacam...

asigsasi

asigsasi

Üye
Kendi telime hardla attım zaten ve herşeyi tekrar yükledim... Şimdi arkadaşın teline atacam...

sen şimdi format attın telefondan orjinal programlarından ne gitmiş Ovi komple mi gitmiş kendi yüklediklerimiz gitsin tekrar yükleriz fakat orjinal hangi programlar gidiyor veya gitmedimi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bildiğin uygulamalardan ne varsa hepsi gidiyo... Telefonda ilk aldığın günkü uygulamaların hiçbiri kalmıyo...Tertemiz oluyo fazlasıyla...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evet ama mağaza resim düzenleyici falan da pert oluyo

asigsasi

asigsasi

Üye
tamam da kendi yüklediklerimiz gitsin mesela telefonu aldığımda video düzenleyici görüntü düzenleyici gibi orjinal programlarda mı gidiyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
gidiyor kardeşim bende gitti flash atmak zorunda kaldım haritalar bile gidiyor.. Hard format yerine ya *#7370# yapcan yada flash atıcan

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler arkadaşım hard format sakıncalı atmamak lazım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen hocam hiç gerek yok..

Takipçi Satın Al

Üst Alt