Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
701 güncellemeden sonraki durum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonerrap
Üye
Konu Sahibi
701 güncellemeden sonraki durum
telefon aldıgımdan beri neredeyse 1kere rest atmadı güncellemeden sonra res atıp duruyo sürekli takılmalar falan noluyo bu telefona
MücahitTokgöz
bendede olmstu yarm saat snra duzelck suan sorun yok
soft format at bende de 701 var öyle bi sorunum yok
S.E.C.R.E.T
Üye
Soft at + hafıza biçimlendir . Güncelleme sırasında çok uygulama varsa ondan olabilir .
slant1111
Üye
flash at tertemiz olsun
sonerrap
Üye
Konu Sahibi
telefon acıldıgı anda res atıyo nasıl soft atıcam
S.E.C.R.E.T
Üye
Flash atın başka çareniz yok gibi .
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
flasha gerek yok
jdmsaint
Üye
hard at o zaman.s
sonerrap
Üye
Konu Sahibi
flaş atmasını bilmiyorum başka bi cözümü yokmu
slant1111
Üye
bilgilerini başka bir hafıza kartına yedekleyip hard format atabilirsin..yani veri sil ve yükle yapacaksın telefon 7 dakika falan kapalı kalacak sonra açılacaktır
sonerrap
Üye
Konu Sahibi
bataryayı cıkarıp takdım teli acdım nokia yazısı geliyo sonra siyah ekran böle kalıyo tel
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
flashlaman lazım Ottoman Tiger Gökçen abiyi bul yardımcı olur team wiever dan
tek çözüm flash. Phoenix çok sağlam bu konuda. Flash tan önce bir de C, D, E ve Z sürücülerini formatlarsın. Komple sıfırlanır, tel rahatlar. Bir korkun olmasın. Cihaza herhangi bir sorunu yok.
man20
Üye
hard format veya soft format atmadan önce şarkılarını, dosyalarını vs. bilgisayarına kopyala çünkü telefondan silincek bunlar.
slant1111
Üye
telefon açılmadan hard atamazsın.flash konusu sabit konularda var
sonerrap
Üye
Konu Sahibi
hard attım tel acıldı ama magaza falan gitti bunlar için tek cözüm flaşdı sanırım