701 ekran kırıldi

Sponsorlu Bağlantılar

ALYAALİ

Üye
    Konu Sahibi
701 ekran kırıldi
arkadaslar 701in ekrani kirıldi nekadara olur

Symbianizer

Symbianizer

Üye
40-50 arası bişey olur :oke:
Geçmiş olsun :anlas:

ALYAALİ

Üye
    Konu Sahibi
Sagol tessekurler bişey daha sormak istiyorum ekranın kırılması yagni görüntünün gitmesi ve sadece camın çatlamadı aynı fiyatamı olur benim telin camı catladı

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Kasadamı hasarlı yani cümle pek anlaşılır değil de :D

ALYAALİ

Üye
    Konu Sahibi
Kasada hasar yok sadece cam çatladı gōrüntüde ve dokunmatikte sıkıntı yok çatlayan tarafın dokunmatigi sıkıntısız çalısıyor

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Göze hoş görünmüyor diye değiştirmek istersen değiştir ama bence gerek yok dokunmatik çalışıyorsa :)

ALYAALİ

Üye
    Konu Sahibi
Aynen hoş gözükmüyor ya ben 100-150 tl ye olur diyodum kendi kendime eminmisin 40-50 ise iyimiş kardeş kusura bakmazsan hangi telefonu kullanıyon

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Ben Nokia 500 kullanıyorum
Dediğim gibi 50 tl yi geçmemesi lazım 35-40 tl :oke:

ALYAALİ

Üye
    Konu Sahibi
Şuan bir kaç günlüğüne iPhone 4s kullanıyorum telefonum 701i bırakmak istemiyorum alalı 2-3ay olmamıştır ōzellikleri ihtiyacımı gōrüyor mesela kamera veya hafıza bakımından iyi ama internet veya oyun bakımından diğer telefonlara göre(işletim sistemi)olarak zayıf kalıyor symbian telefonların tarihe karışmasını istemediğim için symbianın öldüğü bu dönemde gidip 701 aldım çevremde herkes lumia al galaxy al iPhone al diyorlardı ama ben kafama koymuştum 701 i alıcagımı ve aldım pişmanmıyım tatbikide değilim sana soracağım su ki sen olsan 701 mi iPhone mi kullanırdın

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Ben olsam 701 alırdım iPhone hoşuma gitmiyor çünkü :)

xmustx

xmustx

Üye
Şuan bir kaç günlüğüne iPhone 4s kullanıyorum telefonum 701i bırakmak istemiyorum alalı 2-3ay olmamıştır ōzellikleri ihtiyacımı gōrüyor mesela kamera veya hafıza bakımından iyi ama internet veya oyun bakımından diğer telefonlara göre(işletim sistemi)olarak zayıf kalıyor symbian telefonların tarihe karışmasını istemediğim için symbianın öldüğü bu dönemde gidip 701 aldım çevremde herkes lumia al galaxy al iPhone al diyorlardı ama ben kafama koymuştum 701 i alıcagımı ve aldım pişmanmıyım tatbikide değilim sana soracağım su ki sen olsan 701 mi iPhone mi kullanırdın
güzel düşünce.ne kadara almıştınız ?

ALYAALİ

Üye
    Konu Sahibi
"Ben olsam 701 alırdım iPhone
hoşuma gitmiyor çünkü"

haklisin bence iphone hafiza bakimindan çok yetersiz kaliyor. bugün okuldan sonra ónûme gelen ilk yere sordum 60 tl dedi ekran komple degişecekmiş orjinalmi dedim evet dedi ben pek inanmadim vaktim olmadigi için sadece bir yere sordum"Ben olsam 701 alırdım iPhone
hoşuma gitmiyor çünkü"

haklisin bence iphone hafiza bakimindan çok yetersiz kaliyor. bugün okuldan sonra ónûme gelen ilk yere sordum 60 tl dedi ekran komple degişecekmiş orjinalmi dedim evet dedi ben pek inanmadim vaktim olmadigi için sadece bir yere sordum

bugûn iphoneyi edebiyat hocasina kaptirdim yarin okulda yok"Ben olsam 701 alırdım iPhone
hoşuma gitmiyor çünkü"

haklisin bence iphone hafiza bakimindan çok yetersiz kaliyor. bugün okuldan sonra ónûme gelen ilk yere sordum 60 tl dedi ekran komple degişecekmiş orjinalmi dedim evet dedi ben pek inanmadim vaktim olmadigi için sadece bir yere sordum

bugûn iphoneyi edebiyat hocasina kaptirdim yarin okulda yokbuneya arkadasimin telefonu mesaji iki defa gönderiyo

xmustx

xmustx

Üye
3 defa yollamış :)

MaxipmaN

Üye
ne iphonu ya en iyisi 3310 kullan sen :alkis

ALYAALİ

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaş bu alinti ışi nasil yapiliyor bir túrlû beceremedimnokia 701 in ekranı için 50-60 tl dediler