701 donuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
701 donuyor
telefon arada bir donuyor kapanıp açılıyor anlamıyorum niye böyle şeyler oluyor sorun nasıl çözülebilir ?

- - - Eklendi - - -

sık yapmıyor nadiren yapıyor ilerde bu donmalar artar mi ? çok canımi sıkıyor eski 5800ım gibi olacak diye korkmuyor da değilim

BestHacker

BestHacker

Üye
yazılım sorunu belle custom romlar hep bu sıkıntıyla yüzlesiyor flash atmanı öneririm yardım için sistem modifikasyon bölümüne bakabilirsin

backwater

backwater

Üye
virüs bulaşmış olabilir, bence önce format at sonra da flash at,hafıza kartını yedekle sonra onuda biçimlendir

doctorrr

doctorrr

Üye
kartı biçimlendir hard format at sonra da dead flash at mis gibi olsun nokia suite yedeklerini de yükleme :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşım ben de sorun yaşadım ama bak ne yap biliyon mu?
Önce yedekle önemli bilgilerini sonra hard format at...
Daha sonra istediğin uygulamalı yükle ve sistem modifikasyon bölümünle sistem modlama var ordan da tam performans modunu tükle mis gibi olur... 4 aya yakın fotmat atmıyorum ve sorun yaşamıyorum sen düşün...

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
hepiniz sağolun beyler bugün kalktığım zaman denicem

- - - Eklendi - - -

hafıza kartım 5800dan kalma 8 gb lık
aldığım dan beri sadece 1 kere biçimlendirdim :) 4 sene olmuştu alalı :) öğlen muhakkak denicem

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
flaş hariç dediklerinizi yaptım gene dondu açıldı
flaş nasıl atacağım korkuyorum telefonu bozarım açılmazsa diye bide flaş atınca orjinal güncelleme gelecek mi

backwater

backwater

Üye
flaş hariç dediklerinizi yaptım gene dondu açıldı
flaş nasıl atacağım korkuyorum telefonu bozarım açılmazsa diye bide flaş atınca orjinal güncelleme gelecek mi

flash atarsan telefonun ilk günkü gibi olur,güncellemeleri yine yaparsın hiç bi sorun çıkmaz, zor bi yöntem değil flash atmak http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html burayı incele n8 üzerinden anlatılmış ama tüm s^3ler için aynı

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Flash atmakla uğraşılmaz bence soft formatla hard format dene istersen:...

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
beceremezsen garanti dışı diyor yalnız ya yapamazsam

ANIL

ANIL

Admin
flash konusunda yardımcı olabilirim.

hizan

hizan

Üye
yaa adam her yere benzer konu açmış sanki kafa buluyor gibi.

hizan

hizan

Üye
sıkıntıdan kurtulmak isteyen pc başında olur derdinin çaresine bakmaya çalışır adam giriyor yazı yazıyor gidiyor yarım saat sonra bir daha geliyor birdaha birşeyler yazıyor takip edersen anlarsın.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sıkıntıdan kurtulmak isteyen pc başında olur derdinin çaresine bakmaya çalışır adam giriyor yazı yazıyor gidiyor yarım saat sonra bir daha geliyor birdaha birşeyler yazıyor takip edersen anlarsın.
Abi bu kadar agresif olma yahu...

ANIL

ANIL

Admin
bizim kaybedeceğimiz onunda kazanacağı bir şey olmaz. öyle bir şey yapacağını sanmıyorum.

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
sen çok yapıyon herhalde ben böyle bişey yapmam elime ne geçer yapsamda her yerde konu dediğin farklı farklı sorunlarla ilgili konular yalnız aynı konuyu her yere açmıyorum sadece 1 kere açtım onda da aciliyet vardı
ben çalışıyorum her an giremiyorum müşteri olmazsa giriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt