701 Belle FP1konuşurken ses kaydedici arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cimbom04

cimbom04

Üye
    Konu Sahibi
701 Belle FP1konuşurken ses kaydedici arıyorum
büsùrü kaydedici program yükledim ama konuşurken bib sesini kesmiyor daha önce n8 kullanıyordum hangisini yüklesem oluyordu ama 701 de olmuyor arkadaşlar

aakmann

aakmann

Üye
ses kaydederkenmi bu sorun oluyordu bip diye sesmi duyuluyor kayıtta

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Aynen kardes ya ben de bip sesi cikmayan bir kayit programi ariyorum. Gorusme yapilirken hep bip sesi cikiyor. Bulursaniz paylasir misiniz?

aakmann

aakmann

Üye
telefona format fln atmayı denedinizmi bendeki nokıa 500 de bluetooth yoktu tekrar kurdum bu sefer geldi öyle bi sıkıntı olabilir

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bluetooth ne alaka kardesim. Bu programlarin formatla alakasi yok. Ses kayit programlarinin cogu kayit sesini yani bip sesini cikarir. Biz iste o sesi ckrmyn bir pro aryruz. Bu programsaldir yazimsal degil.

cimbom04

cimbom04

Üye
    Konu Sahibi
nerdeyse bütün programları denedim ama bib sesini kapatmıyor n8 zde böyle bi sorun yoktu ama 701 de var

texasteam

Üye
telefonun kendi ses kaydedicisini dene istersen c6-01 de bip sesi çıkmıyo kayıda başlarken çıkıyo fakat kaydı dinlediğinde bip sesi yok

cimbom04

cimbom04

Üye
    Konu Sahibi
önemli olan konüşurken bib sesinı kesmesi dinlerken zaten sorun yok

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Hatta konusurken karsi taraf bile duyuyo bende.

zekia

Üye
youlu adress book u yükle konuşma sırasında record diye bir buton beliriyor ekranda tıklayınca sıkıntısız kayıt yapıyor. bir de bonus :) siz arayınca karşı taraf telefonu açınca telefonda titreşim oluyor...

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bu programi da denedim ama n73 kullaniyodum eskiden ve onda call recorder diye bir pro vardi ve hicbisey yapmiyodun sadece ariyosun o kayida basliyodu. Onun gibi bip sesi cikarmayan ve direk kensiliginden baslayan program ariyorum ben

gkcll

gkcll

Üye
totalrecall kurun onda cıkmıyor bip sesi

asigsasi

asigsasi

Üye
onemli olan calismasi degil bip sesinin cikmamasi kardesim bu ptogram da cikiyor mu ses?

ayarlardan kapatılıyor ki konu s60 v5 bölümünde olduğu için 701 de de çalışıyor diye yazdım bilmem anlatabildimmi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Iste sen beni anlamadin orda sadece calisiyo yazmissin. Bio sesi kapatiliyo diye yazsan hem konuyu acana hem bana yardimci olabilirdin. Neyse kardes sagol deneyecem.

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaş zaten bib sesi çıkmayan istemiş tutup da konuya hangi mantıkla bib sesi çıkaran bir kaydedici atalım

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Baslarda bi ark program yazmisti ama bip sesi cikariyodu arada yanlislik olabiliyo yani insanlik hali. Neyse kardes tesekkurler.

Crazyman037

Üye
Evet arkadaşlar, 701 Nokia da bip sesi kapatma seçeneği var, ama işe yaramıyor. 10-15 sn arasında sürekli karşı tarafa bip liyor. Saygılarımla denemek isteyen arkadaşlara yardımcı olmak istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...