701 android desteklermi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erollcelik

erollcelik

Üye
Ooo muhabbete bak ya.Ona bu yuklenirmi buna şu yuklenirmi.Ya madem androide bukadar meraklı kişi var gidip alasaydınız.Yapmayın bunu :-)

MücahitTokgöz

ya arkadaşlar bnde 603 e wp7 kurdum ama beğenmedim tekrar belle atcam :D

catdog136

catdog136

Üye
Amma dalga geçtiniz ha.. :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
kardeşim böle birşey mümküm olsaydi tum telefonların fiyati düşerdi rekabetten :)

pirenuri

pirenuri

Üye
bende bizim pc de ki windows 7yi sevmedim symbian belle kurdum. İsteyen olursa dosyalarını paylaşırım. Symbian belle çok manyak :D :D

• Beğen
Tepkiler: MücahitTokgöz

turkmen619

Üye
rom konusu değil rom yeter bir yerde c6-01 1gb rom deliniyordu 701 de öyledir ram zaten 256mb ram biraz kasacaktır c6-01 c7 ve n8 için belki 680mhz ile çok az kasar çünkü t20 ye bakılınca 600mhz ile iyi çalışıyor ki biz kat kat iyiyiz 603 700 ve 701 e bakılınca 1ghz ile gayet donmadan güzel çalışır fakat modern combat 3 gibi oyunları açmaz makül ram yetersiz 512 mb ram olsa zaten androide gerek kalmaz bizede uygulama yaparlar yani siz bootloder i kırın sonra yaparız zaten :D

pirenuri

pirenuri

Üye
rom konusu değil rom yeter bir yerde c6-01 1gb rom deliniyordu 701 de öyledir ram zaten 256mb ram biraz kasacaktır c6-01 c7 ve n8 için belki 680mhz ile çok az kasar çünkü t20 ye bakılınca 600mhz ile iyi çalışıyor ki biz kat kat iyiyiz 603 700 ve 701 e bakılınca 1ghz ile gayet donmadan güzel çalışır fakat modern combat 3 gibi oyunları açmaz makül ram yetersiz 512 mb ram olsa zaten androide gerek kalmaz bizede uygulama yaparlar yani siz bootloder i kırın sonra yaparız zaten :D

İyide zaten nokia 701 700 ve 603 te 512 mb ram var :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen 701 de 512 ram

pRime.

pRime.

Üye
desteklemez.

SheFy

SheFy

Üye
701 e windows 95 kurulur isteyen özelden msj atsın :D

pirenuri

pirenuri

Üye
bence destekler ve tüm hd oyunlarıda açar

luckysleven

luckysleven

Üye
mantıksız ve saçma bir olay ama hayal gücü sınır tanımaz ne yazık ki .. Benim anlamadığım konu 701 üzerine açılmış bu telefon piyasada 800-1000 lira arası satılıyor bu paraya güzel bir android cihaz alınabilir ..

Telefonlarınızı sevin biraz.. şu telefonu kullanmaya başladığımdan beri anladım ki android abartılacak bir sistem değilmiş inanın :oke:

ama ice cream sandwich yerine bir otursun o zaman ortalık yıkılır : )))

MoonLife01

MoonLife01

Üye
İce cream sandwich yavaş yavaş dagıtılıyor :)

gt22

gt22

Üye
rom yetmez + sistem kilidi var
AYRICA GERENK YOK SAFİ ÇIRPINIŞLARA

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konuyu açan arkadaşı yakından tanıyorum kendisi androidi sevmez donanım olarak kaldırır mı anlamında sormuş.. 701 belleyle güzel fp1 ile daha daha güzel olacak. :)

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
konuyu açan arkadaşı yakından tanıyorum kendisi androidi sevmez donanım olarak kaldırır mı anlamında sormuş.. 701 belleyle güzel fp1 ile daha daha güzel olacak. :)
tamamen doğrudur :) yaa asla android sevmem ve istemem.sadece meraktan sordum iyi dalga geçmişsiniz:) ve istiyorum sanmışsınız.ben ezelden beri nokiaci ve symbiancıyım herkesede savunurum ki gerçektende belle androidden üstün tek sıkıntı uygulama bence ondada sıkıntı yok mağaza dışında. neyse yinede teşekkürler . ! androiide ölüm :P :)

• Beğen
Tepkiler: burrakberrkay
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yürü be abisinin aslanı ! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt