700 TL sınır android telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
700 TL sınır android telefon
gençler 700-750 tl max ücrete android almak istiyorum internette baktım 300 liraya bile var ama telefon kasar şahsen almak istediğim telefon samsung galaxy s1 ama fiyatları nedir tam olarak bilmiyorum bide kullanan arkadaşlar varsa memnunsalar bende almayı düşünüyorum veya önerebileceğiniz başka sağlam telefon varmı güzel

2. el optimus black yada galaxy w bak neo v tavsiye eden cokta alan yok bos is onlar sen beni dinle

MasteLaa

Üye
2. el alma ihtimalin var mı kardeşim ?? Eğer var ise Galaxy w veya Lg optimus al .. Ha LG sevmez isen yine GSW öneririm.. Sony Ericsson Xperi neo v lere de bakabilirsin.. Android i iyidir..

Neo V

- - - Eklendi - - -

2. el optimus black yada galaxy w bak neo v tavsiye eden cokta alan yok bos is onlar sen beni dinle

Forumda gördüğüm en saçma post. Neo V bugüne kadar benim gözlemlediğim fiyatıyla performansı birebir örtüşen nadir telefonlardan. Hızı, kamerası, kullanış kolaylığı muhteşem.

Android genel destek te ust konu var bakabilirsin telefon modelleri

neo v nın işlemcisi ile W nin işlemcisi neredeyse aynı.

Bir kac kışıde duydum adamda wonder varmış hic begenmemış satmış neo v almış hic tavsiye etmem diyor wondere.

Ama karar senin sen alacan telefonu

Konu Sahibi
neo v çoğunluk olmuş sağolun arkadaşlar büyük ihtimalle alıcam biraz teknik özelliklerinide araştırayım

neo v çoğunluk olmuş sağolun arkadaşlar büyük ihtimalle alıcam biraz teknik özelliklerinide araştırayım

Memnun kalacağına eminim, ben de se live with walkman almayı düşünüyorum, o na da bak istersin çok hoş bir telefon

lgkg300

Üye
Galaxy w nin tasarımı daha hoş özellikleri de fena sayılmaz ben olsam o para ile galaxy w alırdım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Android alacaksan bütçeni zorlamalısın. Ucuza android alma derim.

ZaZuM

Üye
alcatel onetouch 995 guzel makine ben kullaniyom memnunum

- - - Eklendi - - -

alcatel onetouch 995 guzel makine ben kullaniyom memnunum

jeshogh

Üye
Biraz daha sabret HTC ONE V al biraz fiyatı düşer

doctorrr

Üye
50-100 lira ekle xperia neo v al bence

MasteLaa

Üye
Karar vermiş daha konuyu okumaz bence ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...