700 TL Civarlarında Telefon önerileriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şimdilik

Üye
    Konu Sahibi
700 TL Civarlarında Telefon önerileriniz.
700 TL civarlarında Bana Hangi Marka/Model telefon önerebilirsiniz şu sıralar alacağım.İlgnize Teşekkür ederim

kurtog

kurtog

Üye
700 TL civarlarında Bana Hangi Marka/Model telefon önerebilirsiniz şu sıralar alacağım.İlgnize Teşekkür ederim
htc wildfire var alcaksan incelemende fayda var önerebilcem bu fiyata.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
50lira daha koy n97mini al 750liraya kvkli bulabilirsin benm amca oğluna aldık harika bi cihaz şekil super özellik sınırsız

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sıfır aldık 2.el telefon alma

--------------- Ekleme ---------------

istanbul pendik te bimeks te var 759 lira

burdanda bakabilrsn

buradanda bakabilirsin.

Neverex

Üye
Bence de n97 mini alman matıklı bir seçim olur.:oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Aynen n97 derim :oke:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bence N97 ve N97Mini'den uzak dur derim. Kesinlikle uzun vadeli bir telefon değil. Kuzenim N97 mini aldı ve pişman oldu. Bu fiyata ya yeni model Nokiaları incele yada HTC al. Çünkü birşeyden eminim ki hiçbirşeye gücü yetmiyor bu telefonun diye üzüleceksin. Özellikle Grafik Hızlandırıcısı olan ve Ram gücü yüksek bir telefon bak. Can sıkıntısında kalitesiz oyun oynayınca insan daha çok sıkılıyor. Grafik hızlandırıcısı varsa yüksek boyutlu oyunları oynayabilirsin.

fvb

Üye

Benim Tavsiyem kaçırma Nokia N97 mini ler şuanda hepsiburada.com da 712 TL'dir .....

şimdilik

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü konuşma olsa iyi olur telefonda bu Htc lerin fiyatları biraz 700 lirayı aşıyo bde gidip AVM lerden bakmak lazım tabi Kampanya vs. varsa ucuza kapatabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt