Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
700 ila 1000 tl arası hangi telefonu önerirsiniz?{lg p880 fiyatı 900 e inmiş sizce o nasıl}
Sponsorlu Bağlantılar
huseyinwolf
Üye
Konu Sahibi
700 ila 1000 tl arası hangi telefonu önerirsiniz?{lg p880 fiyatı 900 e inmiş sizce o nasıl}
Maximum bin lira android olsun lütfen cevaplarınızı bekliyorum
KinG CrazY
Üye
Oyın oynayacakmısın oyundan kastettiğim bol grafikli oyunlar örneğin real racing 3 ?
huseyinwolf
Üye
Konu Sahibi
Yok ya o kadar pro değilim ablam soruyor
- - - Eklendi - - -
Real racing 3 benim tablette de var kingdom rush daha güzel bu arada
KinG CrazY
Üye
ablan istiyorsa sana tavsiyeleri veriyorum hemen oyun oynamayacaksa zaten her telefon ona güzeldir
- - - Eklendi - - -
s3 mini var farklı renkleride var gayet iyi özellikleri var 1ghz çift çekirdekli işlemci ve 1gb ram
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
desire x var 1ghz çift çekirdekli işlemci 512mb ram oyun oynamayacaksa gayter yeterli bir sistem
- - - Eklendi - - -
windows phone u seviyorsa nokia lumia var
huseyinwolf
Üye
Konu Sahibi
Peki p880 nasıl ısrarla onu soruyor?
KinG CrazY
Üye
daha fazla ve daha güzel telefonlar önerebilirim ancak 1000 tl yi 200 tl civarı aşıyor
ama benim sana tavsiyem s3 minidir gayet hızlı bir telefon ablanın her işini görür biraz daha bekleyebilirse s4 mini çıkacağı için biraz daha ucuza alabilirsiniz
fingerback5
Üye
Ablalar için o fiyata en iyisi iphone 4 bence.Tasarımı güzel,hızlı,kullanımı kolay istediği oyunları da oynar klavyesi zaten harika ekranı da açık havada rahat görünüyor.Hemde iPhone yani.
huseyinwolf
Üye
Konu Sahibi
Ekran büyük istiyor ya iphone küçük diyor lg ya da samsung lütfen önerileriniz bu yönde olsun cevap verenlere çok teşekkürler
LG Optimus 4x HD almanı öneririm. Bildiğim kadarıyla Nvidia Tegra 3 işlemci kullanılıyor. Hiçbir oyunda sıkıntı yapmaz. Sadece güncelleme sıkıntısı olabilir fiyatı 950 TL.