700 de mikrofonlu kulaklık uyumsuzluğu

Sponsorlu Bağlantılar

fordonur

Üye
    Konu Sahibi
700 de mikrofonlu kulaklık uyumsuzluğu
ben nokianın kaliteli kulaklık desteklememesinden bıktım bu sorunun çözümüne bilen lütfen yardımcı olsun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kaliteliden kastın nedir? Hangi markayı desteklemiyor ve hangi tip

manyax2007

manyax2007

Üye
Benim nokia 700 belle fp2 de kulaklık jakı çalışmıyor acaba yazılımsal bir problem mi yoksa benim telin kulaklık girişinde mi bir problem var hala çözemedim. Burada da aynı sorunla karşılaşan arkadaşı görünce yazma gereksinimi hissettim.. :S

balabanya

Üye
var telefon partnerini sevmiyordur

buzzuk61

Üye
var telefon partnerini sevmiyordur

ben 1 ay önce nokia 700 aldım içinde fp1 yüklüdü aynı gün fp2 güncellemesi yaqtım bir aydan beri kulaklık sorunum yoktu dün ne olduysa kutunun içinden çıkan orjın kulaklığı kullandım daha kulaklık görmüyü baska sony kulaklık taktım yıne tel kulaklık tanımıyor bana yazılımsal bir sıkıntı var gibi gelior acaba hard format atsam düzelşr mi bi yardımcı olursanız sewinirım

komandoemrah

komandoemrah

Üye
arkadaşlar bendede öyle sorun vardı servise yolladım mekanik parcalar bozulmuş değiştirilmiş ve oldu en iyisi servise yollamak 2 günde işlem oldu yaptılar telefon nokia 700 var bendede

HENKLER

Üye
hard format nasıl atılıyordu arkadaşlar bir yardım edin :vur

manyax2007

manyax2007

Üye
orta menü tuşu + ses kısma tuşu + kamera tuşu + telefonu açma kapama tuşuna aynı anda basılı tut el sıkışma ekranı gelene kadar ;)

Üst Alt