Merhabalar. Foruma yeni üye oldum. İlk önce kullandığım telefona söyleyeyim. Galaxy W kullanıyorum. Şimdi elimde 300Tl para var. Galaxy W yi satmayı düşünüyorum. İlk önce bu telefon kaça gider. Telefonda çizik falan yok. 3 ay kullanıldı ve TeknoSA dan aldım. 2 Yıl garantisi var. 2 defa rom yükledim ve sildim şuan orjinal sistemde.
İkinciside başlıkta belittigim gibi telefonu en düşük 500 tlye sattıgımı düşünerekten 800 tl civarlarda bir androidli telefon düşünüyorum. Galaxy W isteklerimi karşılamadı. Yeni istediğim telefonda olmasını istedigim özelliler:
1- Galaxy W deki gibi 2 gb hafızası olmasın. Biraz yüksek olsun.
2- İşlemcisi çift çekirdek olsun. 1 Ghz + olsun
3- Ram 512mbden düşük olmasın.
4- Galaxy Wde hemen hemen herşeyde kasıyordu. Facebook, twitter ve instagram sürekli çalışıyor arkaplanda zaten kapatamıyorsun. Bunlarla birlikte oyun veya program çalıştırsın.
5- Android 4.0+ olsun. Yaza kadarda destek verilsin. Android 4.1 bakımından diyorum.
İsteklerim biraz fazla biliyorum 800+ telefonlarda önerebilirsiniz. Bütçeyi biraz daha zorlayabilirim. Özellikler 2. ve 5. maddeler önemli. Bide bilinen markalar olursa Samsung, Sony Ericsson yada HTC gibi.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.