sakınha kaybolmayasınız yöneticileri çoğu buluşmada olacakey masallah harıtamıza bakın bu harıta olduktan sonra kaybolmayız

ne olur ne olmaz siz yanınıza ..ey masallah harıtamıza bakın bu harıta olduktan sonra kaybolmayız![]()

manisa buluşmasında bir fenerli olarak bjk-gs maçını izlerken sıkılmadıysam, sıkılmadıysak(!) fb-gs maçını izlerken hiç sıkılmam, eminim sıkı bi fenerli olan asil kuzenimde sıkılmacaktır, da sanırım biz maça kadar kalamayız![]()
izlemeyin en iyisi..Kuzen ya...
Ya kalıp izleyelim ya da 19.00 da burda olalım bu konuyu daha önce dreamboys'a söylemiştim.İlgileniverin lütfen.

Yazmıştım okumayanlara duyurulurAkşam Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçı var zaten muhtemelen devamında isteyenlerle maç izlemek seklinde devam edecek buluşma.
izlemeyin en iyisi..
güzel bi günün ardından fenerbahçeli arkadaşlar açısından..kötü bi akşam pek iyi olmazzzz...![]()
sonuç ne olursa olsun..bir gs taraftarı olarak karşımdaki fenerlide olsa seni kıramam nobleKuzen ya...
Ya kalıp izleyelim ya da 19.00 da burda olalım bu konuyu daha önce dreamboys'a söylemiştim.İlgileniverin lütfen.