7. Maxicep İmza Yarışması'nın Final Turu [Kazanan : BaşıBozuk ]

Sponsorlu Bağlantılar

En Güzel Avatara Sahip Üye Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
oyum senindir Angel...:oke: Aslında acık ara öndeymişsin eğer seçimlere girersem ben de senden oy isterim ama ona göre...Kolay gelsin

Solamente

Üye
Ablacım Özür Dileyerek Söylüyorum,

Senin Avatara Hep Arkadaşların Vermiş Ben Forumda Baya Yabancıyım Yani Bu Pekde Adaletli Bişi Sayılmıyor

Tabi Avatarın Güzel Hoş Benim ki Kadar Olmasada :islik Lakin Oy Verenler Genellikle Forumdaki Duruma Verdiklerini Düşünüyorum

Evet güzelll ;
Öyle olsa imza yarışmasında da bu kadar fark açardım ;) ama ya 3 ya 4. sırada bitirdim o yarışmayı Doğuş'un imzası 1.ciydi orda güzeldi çünkü Bu bir ;
İkincisi benim nick ALONE ANGEL : yani yalnız melek avartar ve nick uyumunu hesaba katmıyorsun !
Üçüncüsü : Benim bu tip yarışmalara her zaman katılımım söz konusu değil ancak imzam özel tasarlanmış ve sadece benim için emek harcanmış bir imza olduğunu biliyorsun ve bunun benim için yapılmış olması benim için zaten ödül . . .

Birinci olmak yada başka bişey derdim değil ama kendin söyledin abla daha birinciliğini kutlayacaktık diye ben çekiliyorum dediğimde yarışmaktı önemli olan duyarsız davranılması kötü olurdu :

Diğer Avartarlar hakkında yorum yapmayacağım zaten isimlerle anlamlar arasında ilişki kurman kafii ;) Seçim propagandasına hacet yok

Hadi iyi forumlar sana . . .

kutalmis

Üye
Ben Alone angel'i beğendim.
Hepimize başarılar

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
başarılar başıbozuk:)=

--------------- Ekleme ---------------

1. başıbozuk olacak avatarı süper bencee

GoGoGo!

GoGoGo!

Üye
mavcix ''kaf-kef''

***zWrC***

***zWrC***

Üye
Oyum DeadSiLeNCe --- Hayırlı olsun...

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Kurallar Gereği Yarışma Bitene Kadar Avatar Değiştirmeme Olması Lazımdı ama; Alone Avatar Değiştirmiş :)

Solamente

Üye
AloneAngel 'in yarışmaya katıldığı avartar ismiyle beraber birinci sayfada duruyor .
Ne bu çekememezlik yaa olmuyo kardeşcim gerek yok bu tip skandallar yaratmaya ilk sayfada üye olan kişilerin avartarları zaten sıralı neymiş avartarımı değişmemem gerekiyormuş ordan bak hayret bişey

İlk önce yok arkadaşların oy kullanmış bilmem ne diye çamur atıyorsun şimdi buna takılmışsın aaaaaaaaa kardeş senin gibi olmaz ablayım ben banane :bottom::bottom::bottom:

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
поэт;1306273' Alıntı:
AloneAngel mi o kim :D :D :D

Senden Başka Kim Olabilir :) Ben Sadece Orda Yazanı Söyledim :D

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kıran kırana bir kapışma inşallah hakeden kazanır..

>>_MaXiciX_<<

>>_MaXiciX_<<

Üye
Oyum Basıbozuk'a Nicki cok anlamlı tabi anlayan için:)

Solamente

Üye
BEN DİSKALİFİYE EDİLDİM BAŞIBOZUK TEBRİK EDERİM GÜZEL KARDEŞİMMM :op:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynı avatarı koyarsan devam edebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt