7. Maxicep İmza Yarışması'nın Final Turu [Kazanan : BaşıBozuk ]

Sponsorlu Bağlantılar

En Güzel Avatara Sahip Üye Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
AloneAngelı simdiden tebrik ederim....:):)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Solamente

Üye
Bende bir arızamı var bu konu sürekli oynanıp değişiyormu mesajlarımı ne hakla siliyorsunuz anlayamadım ,
Varsa bir sorun yarışmadan çekilebilirim ama yazdığım mesajı silmeyi kendime yapılmış bir saygısızlık olarak kabul ediyorum ve bu yarışmadan çekiliyorum !!!!

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Bende bir arızamı var bu konu sürekli oynanıp değişiyormu mesajlarımı ne hakla siliyorsunuz anlayamadım ,
Varsa bir sorun yarışmadan çekilebilirim ama yazdığım mesajı silmeyi kendime yapılmış bir saygısızlık olarak kabul ediyorum ve bu yarışmadan çekiliyorum !!!!
Yanlışlıkla Felan Olmuştur, Hemen Öyle Çıkılmaz ki Daha Sizin Zaferi Kutlayacaktık :( Ayrıca Bu Sizin İlk Yarışmanızdı ve Bu Şekilde Sonlandırmayın

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye

Hayır ondan değil 2. serverdaki hatadan dolayı sistem arasıra geri alınıyor:oke: ve bu nedenle önceden yazdığın mesajlar görülmüyor :oke:zaten mesajların silinse nedenini yazmadan silemezler :coold:ama illede yarışmadan cekileceğim diyorsan oylarını birine verebilirsin:ehe(Mesela:Bana):ehe:ehe

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Salih Baba™;1301733' Alıntı:
Hayır ondan değil 2. serverdaki hatadan dolayı sistem arasıra geri alınıyor:oke: ve bu nedenle önceden yazdığın mesajlar görülmüyor :oke:zaten mesajların silinse nedenini yazmadan silemezler :coold:ama illede yarışmadan cekileceğim diyorsan oylarını birine verebilirsin:ehe(Mesela:Bana):ehe:ehe
Evet..Sistemden Dolayı Benimde 30 - 40 Mesajım Gitti Hatta Çok Sağlıklı Yorumlar Kasmıştım :(

Solamente

Üye
Salih Baba™;1301733' Alıntı:

:sahan::sahan::sahan:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
AloneAngel farkı açtı:)

Pure Life

Pure Life

Üye
pınar kazanıyooooo:oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Benim Avatarım İkinci Olurdu..Bİrinci AloneAngel Ablam :):):ehe

Solamente

Üye
Ablasının bitanesi :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bana oy verene Çikolata verecem hadi biraz erken davranıp Çikolataları kapın...Hemide hesap makineli...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bu mesaj silinme olayı bende de oluyor ya düşünüyorum önemsiz olduğu için moderatôrlerimiz ve adminlerimiz tarafından silindi sanıyordum meğer yanılmışım

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Yok Artık Benim Oyum 5 di Sonra Oy Verenleri Biliyorum ve Şuanda Yeni Birisi Oy Vermiş ve Oy Verenlerden Birisi Silinmiş ( Alone de Farkı Açmış Oooo )

Solamente

Üye
Yok Artık Benim Oyum 5 di Sonra Oy Verenleri Biliyorum ve Şuanda Yeni Birisi Oy Vermiş ve Oy Verenlerden Birisi Silinmiş ( Alone de Farkı Açmış Oooo )

çikolata gibi rüşvet vermeden hemde :ehe
İstihdam sahibi arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler :) :) :)

Negative'den ödül almak güzel olucak yaa :) :) :)

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
çikolata gibi rüşvet vermeden hemde :ehe
İstihdam sahibi arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler :) :) :)

Negative'den ödül almak güzel olucak yaa :) :) :)
Ablacım Özür Dileyerek Söylüyorum,

Senin Avatara Hep Arkadaşların Vermiş Ben Forumda Baya Yabancıyım Yani Bu Pekde Adaletli Bişi Sayılmıyor

Tabi Avatarın Güzel Hoş Benim ki Kadar Olmasada :islik Lakin Oy Verenler Genellikle Forumdaki Duruma Verdiklerini Düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt