7. Maxicep İmza Yarışması: Maxicep'in En Güzel İmzasını Taşıyan Üye Acaba Hangisi?[OYLAMA]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Aşağıdaki Maxicep Üyelerinden En Güzel İmzayı Taşıyan Üye Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Olabilir kardeş ;~) sıkma canını

Salihyet

Salihyet

Üye
oyum hasan abinin ;)

chavrash

Catty

Catty

Emekli Yönetici
oyyyyyyy canım benimm :op: ya bi imza yarışması altı üstü :D ne ediyon sen böle :)

bu olaydan sonra zaten kuzenle iyi bi güreş yaptım..ağzı burnu yamuldu:ehe ama yinede üzgünüm ..genelde güvenilir birisi olduğum ve çok da gaza geldiğim için kendi içimde çelişkiye düşüyORUM ..sizlerin anlayışı karşısında da böyle birşey bi daha olmayacak diye söz veriyor hepinizi bu anlayışınız karşısında öpüyorum.(arkadaş bazında:))

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
bu olaydan sonra zaten kuzenle iyi bi güreş yaptım..ağzı burnu yamuldu:ehe ama yinede üzgünüm ..genelde güvenilir birisi olduğum ve çok da gaza geldiğim için kendi içimde çelişkiye düşüyORUM ..sizlerin anlayışı karşısında da böyle birşey bi daha olmayacak diye söz veriyor hepinizi bu anlayışınız karşısında öpüyorum.(arkadaş bazında:))

Ama iyi gaza gelmişsin dün akşam en son diskalifiye edilmeden önce oyun 14 müydü neydi...:ehe:ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Salih Baba™;1287756' Alıntı:
Ama iyi gaza gelmişsin dün akşam en son diskalifiye edilmeden önce oyun 14 müydü neydi...:ehe:ehe

evet haklısın...bayağı açmıştı.. bende son bi tane açtım..zaten anladım diskalifiye olacağımı o yüzden açtım...neyse iyi forumlar herkesten tekrar özür dilerim.

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
evet haklısın...bayağı açmıştı.. bende son bi tane açtım..zaten anladım diskalifiye olacağımı o yüzden açtım...neyse iyi forumlar herkesten tekrar özür dilerim.
Affedildiniz Bayım ;) Sıkma Canını Bunlar Geçici Şeyler Önemli Olan Hatayı Anlamak ve Bir Daha ki Yarışmada 14 Fake Oy Değil 5 veya 6 Fake Oy ile Kullanmak :ehe:ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2'li konuşmaları lütfen profillerde yapalım arkadaşlar.

jihaD_01

jihaD_01

Üye
mavcix kanki oyun sana xD

Pure Life

Pure Life

Üye
:kop::kop:

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür edeirm.

mami24

mami24

Üye
kesinlikle nedved

>>_MaXiciX_<<

>>_MaXiciX_<<

Üye
MSinal ile Salih Baba imzaları arasında cok gelip gittim ama Salih Baba nın imzası cok komik ya:D

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Ya Benim Oyum 6 Olmuştu Şimdi 4 e İndi Hatta Salihin Oyuda 5 Olmuştu :( Neden Oylar Gitti

Solamente

Üye
fake kokan hareketler bunlar burda burdaaa :D :ehe :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fake kokarsa koklarız:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bu nasıl bişi ya bu bana oy verenlerin sayısı aynı ama ben her baktığımda isimler değişiyor en sonda mart ayında üye olmuş biri bana oy vermiş ve Zwrc arkadaşım bana oy vermişti simdi o oy gözükmüyor anket heralde kafayı yedi...:D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Fake nickli arkadaşların oyları silinir. Oy kayıpları bu yüzdendir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...