7. Maxicep İmza Yarışması: Maxicep'in En Güzel İmzasını Taşıyan Üye Acaba Hangisi?[OYLAMA]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Aşağıdaki Maxicep Üyelerinden En Güzel İmzayı Taşıyan Üye Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Salih Baba™;1286516' Alıntı:
Ya ben kendime verdim bilseydim oyumu sana verirdim.:ehe:ehe:)
Yok Abicim Yok, Bunlar Zaten Vaad Ettiklerini Yapmıyorlar :nono: Buna Kalsa Bizim Üniversitede ki Halı Saha Maçına Messi ve C.Ronaldoyu Getiricekti :ehe:ehe Hatta Bizim Arkadaşa Demiş ki Sizin Üniversiteye Bilmem Kaç Metre Kare Havuz Yaptırıcam Demişti :ehe:ehe ama Nafile :naughty:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yok Abicim Yok, Bunlar Zaten Vaad Ettiklerini Yapmıyorlar :nono: Buna Kalsa Bizim Üniversitede ki Halı Saha Maçına Messi ve C.Ronaldoyu Getiricekti :ehe:ehe Hatta Bizim Arkadaşa Demiş ki Sizin Üniversiteye Bilmem Kaç Metre Kare Havuz Yaptırıcam Demişti :ehe:ehe ama Nafile :naughty:
yorumsuz :ehe

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadaşım ya nasıl fake ya bu diğer nickler abimin o bana oy verdi .. Benim hileyle isim olmaz..

Solamente

Üye
ohooo uçmuşsunuz siz yaa talan oldu konu :ehe

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye

Solamente

Üye
gıcıksın dostum sen hıh :nono::nono:

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Arkadaşım ya nasıl fake ya bu diğer nickler abimin o bana oy verdi .. Benim hileyle isim olmaz..
İmzanı da Değiştimişsin Zaten :D Diğer Yarışmaya Kadar Beklemek Zorundasın Hatta Abine Şimdiden Söyle Diğer Yarışmada Sana Oy Atmasın :ehe:ehe

--------------- Ekleme ---------------

gıcıksın dostum sen hıh :nono::nono:
Gıcıklığın Bi Çok Yorumunu Seninle İkimiz Yaptık

-Eeee Ne Oluyor O zaman İkimizde Gıcığız :ehe:ehe

Solamente

Üye
ya bulaşma bana bak abime söylerim yaa :agla:agla:agla
gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:bann::bann::bann::bann::bann:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Keske oyumu Basıbozuğa verseydim...:hmmm:hmmm:ehe:ehe

Solamente

Üye
Salih Baba™;1286636' Alıntı:
Keske oyumu Basıbozuğa verseydim...:hmmm:hmmm:ehe:ehe

banane be senin oyundan ben gıcık diye başıbozuğa diyorum hayret bişey senle ne zorum olabilir canım kardeşim benim güzel kardeşim alınma üzerine şu şeyleri asabımı bozma benim tatlı kardeşim ;)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
banane be senin oyundan ben gıcık diye başıbozuğa diyorum hayret bişey senle ne zorum olabilir canım kardeşim benim güzel kardeşim alınma üzerine şu şeyleri asabımı bozma benim tatlı kardeşim ;)

Tamam kızma yaw şaka şaka:):)
Ama Basıbozuk iyi gidiyor:yuru
Gıcık ama önde...:ehe:ehe

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Bakma Benim Ablacım Ona, Benim Güzel Ablam, Canım Ablam Atılıyor İşte :ehe:ehe

Len Salih Kızma Sen Benim için Özelsin Ok mi Canımsın

Heh Afferin Kızma Böyle Yüzün Gülsün :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...