mservank Üye özkan2001' Alıntı: "Valla ben de katılmak istiyorum eğer müsaadeniz olursa??" Genişletmek için tıkla ... 3 aylık üyelik şart değil mi?
özkan2001' Alıntı: "Valla ben de katılmak istiyorum eğer müsaadeniz olursa??" Genişletmek için tıkla ... 3 aylık üyelik şart değil mi?
keremerson Üye Konu Sahibi HyCan' Alıntı: katıLmak istiyorm Genişletmek için tıkla ... Ekledim dostum > çileke$ <' Alıntı: Bende katılıyorum arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... Ekledim çilekeş Cinema' Alıntı: Bende katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Ekledim özkan2001' Alıntı: "Valla ben de katılmak istiyorum eğer müsaadeniz olursa??" Genişletmek için tıkla ... Büyükce yazıyo yukarda 3 AYLIK ÜYE OLMANIZ GEREKİYO diye safakk' Alıntı: sevgili abilerim+ablalarım bende katılmak istiyorum mümkünse Genişletmek için tıkla ... Tabiki kardeşim Ekledim
HyCan' Alıntı: katıLmak istiyorm Genişletmek için tıkla ... Ekledim dostum > çileke$ <' Alıntı: Bende katılıyorum arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... Ekledim çilekeş Cinema' Alıntı: Bende katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Ekledim özkan2001' Alıntı: "Valla ben de katılmak istiyorum eğer müsaadeniz olursa??" Genişletmek için tıkla ... Büyükce yazıyo yukarda 3 AYLIK ÜYE OLMANIZ GEREKİYO diye safakk' Alıntı: sevgili abilerim+ablalarım bende katılmak istiyorum mümkünse Genişletmek için tıkla ... Tabiki kardeşim Ekledim
ALpeRenBuGRa Üye Yine Tekrarlıyorum Daha Onceki Yarışmalarda Olduğu Gibi Oylama Pusula Seklinde Olursa Daha Gerçekçi Ve Güzel Sonuç Alınır. Anket Seklinde Olması Yarışmayı Basit Ve Sıradan Kılacağı Gibi Hiçbir Heyecan Da Katmaz.
Yine Tekrarlıyorum Daha Onceki Yarışmalarda Olduğu Gibi Oylama Pusula Seklinde Olursa Daha Gerçekçi Ve Güzel Sonuç Alınır. Anket Seklinde Olması Yarışmayı Basit Ve Sıradan Kılacağı Gibi Hiçbir Heyecan Da Katmaz.
ouSahin Üye henry1410' Alıntı: bende katılmak istiyorum ve ne yapmam lazım bi geniş bilgi istiyorum Genişletmek için tıkla ... katılım bittikten sonra oy versen yeterli
henry1410' Alıntı: bende katılmak istiyorum ve ne yapmam lazım bi geniş bilgi istiyorum Genişletmek için tıkla ... katılım bittikten sonra oy versen yeterli
orgeneral2203 Üye mservank' Alıntı: 3 aylık üyelik şart değil mi? Genişletmek için tıkla ... hmm o zaman bi sonrakine nasipse
mservank' Alıntı: 3 aylık üyelik şart değil mi? Genişletmek için tıkla ... hmm o zaman bi sonrakine nasipse
keremerson Üye Konu Sahibi latif005' Alıntı: bu yarışma bittimi Genişletmek için tıkla ... başlamadıki ouSahin' Alıntı: katılım bittikten sonra oy versen yeterli Genişletmek için tıkla ... by_zorbey' Alıntı: Katılmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... 3 Aylık Üye şartımız var arkadaşım kocaman yazıyor yukarda ama yaa acacia' Alıntı: ben katılmayayım ben oy kullanayım Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin dostum, kimi bilemez kimi bulamaz ouSahin' Alıntı: katılıyorum dostum kendi resmimle avatar degiştirmek istemiyorum.. Genişletmek için tıkla ... Kesin 1. olacan kankaa Ekledimm paradox1026' Alıntı: Katılmak İstiyorum Genişletmek için tıkla ... Ekledim L.evor' Alıntı: yarın oylamalar acılır bu gidişle inş. Genişletmek için tıkla ... Bakalım, ama oylama değilde, puan şeklinde düşünüyorum. herkes 1den 10a kadar puan vercek 100 mesajın altındakilerin oyları geçersiz olcak hayalet114' Alıntı: bu avatarlada birinci olmazsam artık neyse bende katılmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Ekledim
latif005' Alıntı: bu yarışma bittimi Genişletmek için tıkla ... başlamadıki ouSahin' Alıntı: katılım bittikten sonra oy versen yeterli Genişletmek için tıkla ... by_zorbey' Alıntı: Katılmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... 3 Aylık Üye şartımız var arkadaşım kocaman yazıyor yukarda ama yaa acacia' Alıntı: ben katılmayayım ben oy kullanayım Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin dostum, kimi bilemez kimi bulamaz ouSahin' Alıntı: katılıyorum dostum kendi resmimle avatar degiştirmek istemiyorum.. Genişletmek için tıkla ... Kesin 1. olacan kankaa Ekledimm paradox1026' Alıntı: Katılmak İstiyorum Genişletmek için tıkla ... Ekledim L.evor' Alıntı: yarın oylamalar acılır bu gidişle inş. Genişletmek için tıkla ... Bakalım, ama oylama değilde, puan şeklinde düşünüyorum. herkes 1den 10a kadar puan vercek 100 mesajın altındakilerin oyları geçersiz olcak hayalet114' Alıntı: bu avatarlada birinci olmazsam artık neyse bende katılmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Ekledim