DaNq3rB0y
Üye
arkadaştan haber yok artık off konumunda... aha 7 araık bi şey oldugu yok diyenler bir bir gidiyor...
ilk gözlüklü ve şişman olan ölür diyor cem yılmaz bi gösterisindeehe
Dostum ben halen yaşıyorum bişey olduğu yok

arkadaştan haber yok artık off konumunda... aha 7 araık bi şey oldugu yok diyenler bir bir gidiyor...
ilk gözlüklü ve şişman olan ölür diyor cem yılmaz bi gösterisindeehe

son olarak ilgimi çeken bir şey oldu
yanlış hatırlamıyorsam
sitenin yayınlandığı ve bu insanların yaşadığı yer ile türkiye arasında saat farkı var
ddd
kardeş dikkat ederseniz sitede her hangi bir saat yok kronometre var yani şu ülkenin saati ile diye bir şey yok kronometre var kronometrede her ülkede aynı olur bildiğiniz gibiyani kronometre olarak düşünün ayrıca bende bi halt olcağını sanmıyorum gündm yapmaya çalışıyorlar
peki bu anten site neden türkiye saatine göre geri sayıyor
yada siteyi yurt dışından izleyenler farklı kalan zaman görüyor olabilirmi![]()
arkadaşlar sitede görülen şey saat değil yani şu ülkenin saati diye birşey yok kronometre var geri sayım o sayım bitince olcak deniliyo ayrıca bencede bi halt olmucak öle boş laf işte

Pelin soru soruyorum alakasız şeyler yazıyosunneyin peşindesin
WAKE UP HUMAN RACE.
All of us are the brothers and the sisters. We have the power to finish all of the wars and the darkness. If we do not wake up, we will be too late and the darkness will arise...
0 days + 1h : 16m : 39s
İngilizcesi iyi olan biri bunu çevirebilirmi;?
bende bilmiyorum Erol insan ister istemez ya olursa diyo ya
al sorunun cevabı 11 Eylül Saldırıları. Tarih, 11 Eylül 2001 (2001-09-11). Saat, 08:46-10:28. Ölü, 2.976 sivil ve 19 militan. Yaralı, 6.291+.
WAKE UP HUMAN RACE.
All of us are the brothers and the sisters. We have the power to finish all of the wars and the darkness. If we do not wake up, we will be too late and the darkness will arise...
0 days + 1h : 16m : 39s
İngilizcesi iyi olan biri bunu çevirebilirmi;?