7 Aralık 2011

Sponsorlu Bağlantılar

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
arkadaştan haber yok artık off konumunda... aha 7 araık bi şey oldugu yok diyenler bir bir gidiyor...
ilk gözlüklü ve şişman olan ölür diyor cem yılmaz bi gösterisinde :))):ehe

Dostum ben halen yaşıyorum bişey olduğu yok :)

cyprus2

Üye
Evet şuan uludağ da yangın başlamış tek olay bu :D

• Beğen
Tepkiler: kolonza

kolonza

Üye
son olarak ilgimi çeken bir şey oldu

yanlış hatırlamıyorsam

sitenin yayınlandığı ve bu insanların yaşadığı yer ile türkiye arasında saat farkı var

ddd
kardeş dikkat ederseniz sitede her hangi bir saat yok kronometre var yani şu ülkenin saati ile diye bir şey yok kronometre var kronometrede her ülkede aynı olur bildiğiniz gibi :) yani kronometre olarak düşünün ayrıca bende bi halt olcağını sanmıyorum gündm yapmaya çalışıyorlar
peki bu anten site neden türkiye saatine göre geri sayıyor

yada siteyi yurt dışından izleyenler farklı kalan zaman görüyor olabilirmi :)

arkadaşlar sitede görülen şey saat değil yani şu ülkenin saati diye birşey yok kronometre var geri sayım o sayım bitince olcak deniliyo ayrıca bencede bi halt olmucak öle boş laf işte

kolonza

Üye
Ulan varya leyla ile mecnun dizisi final vermeden olay çıkartırlarsa var ya o dizi çok güzel final yapmadan patlama matlama çıkarmasınlar :)

kolonza

Üye
arkadaşlar sitede görülen şey saat değil yani şu ülkenin saati diye birşey yok kronometre var geri sayım o sayım bitince olcak deniliyo ayrıca bencede bi halt olmucak öle boş laf işte

ddd den sonraki kısımda bana ait bi karışıklık olduda :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Saat 3ü bekleyin :gun1:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Demek saat 3 haa :hmmm 11 Eylül saldırıları saat kaçtaydı ?

pelın_

Şu anda 257 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 252 misafir)
pelın_,
_ardaa,
kolonza,
y n s c n+,
lowgear23
öhhh:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Pelin soru soruyorum alakasız şeyler yazıyosun :) neyin peşindesin

• Beğen
Tepkiler: pelın_ ve maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
Varsayımlarla gidilmiş olsaydı benim şu anda ölmüş olmam lazımdı,hayatınızı yaşayın.
Böyle şeylere takılınca insan yapacağı işlerden bile soğur,düşündükçe.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Konunun bu kadar çok ilgi görmesinin nedeni Google'a 7 aralık 2011 yazınca ilk bu başlığın çıkması. :D

pelın_

Pelin soru soruyorum alakasız şeyler yazıyosun :) neyin peşindesin

bende bilmiyorum Erol insan ister istemez ya olursa diyo ya
al sorunun cevabı 11 Eylül Saldırıları. Tarih, 11 Eylül 2001 (2001-09-11). Saat, 08:46-10:28. Ölü, 2.976 sivil ve 19 militan. Yaralı, 6.291+.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
[h=1]

WAKE UP HUMAN RACE.
All of us are the brothers and the sisters. We have the power to finish all of the wars and the darkness. If we do not wake up, we will be too late and the darkness will arise...

0 days + 1h : 16m : 39s
İngilizcesi iyi olan biri bunu çevirebilirmi;?
[/h]

iOS Developer

iOS Developer

Üye
Haluk Ulusoy, Saffet Ulusoy ve Mehmet Atalay'ın İçinde Bulunduğu Asansör 3. kattan aşağıya düştü

, ve 'ın İçinde Bulunduğu Asansör 3. kattan aşağıya düştü Basın İlan Kurumu'nu ziyarete gelen Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy ve oğlu Saffet Ulusoy ile Basın İlan Kurumu Genel Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın içinde bulunduğu asansör 3.kattan aşağı düştü.

Edinilen bilgiye göre arızalanan asansör 3. kattan beton zemine çakıldı. Asansörde bulunanlar hemen ambulanslarla çevre hastanelerine kaldırıldı. Haluk Ulusoy'un durumunun iyi olduğu öğrenilirken, oğlu Saffet Ulusoy'da kırıklar meydana geldiği ve hemen ameliyata alındığı belirtildi.

Atalay'ın da bacaklarında kırıklar olduğu, durumunun ağır olduğu belirtildi.

bu işte bi illuminati mi var acaba?

kolonza

Üye

WAKE UP HUMAN RACE.
All of us are the brothers and the sisters. We have the power to finish all of the wars and the darkness. If we do not wake up, we will be too late and the darkness will arise...

Kardeş googlenin çeviri kısmına yaz istersen

iOS Developer

iOS Developer

Üye

bende bilmiyorum Erol insan ister istemez ya olursa diyo ya
al sorunun cevabı 11 Eylül Saldırıları. Tarih, 11 Eylül 2001 (2001-09-11). Saat, 08:46-10:28. Ölü, 2.976 sivil ve 19 militan. Yaralı, 6.291+.

tarih : 2+0+0+1+0+9+11=23
saat : 0+8+4+6+1+0+2+8=29
ölü sayısı ve yaralı sayısı: 2+9+7+6+1+9+6+2+9+1=52
23+29=52 da 52 yi işaret eder..
şimdi bugune gelelim
07.11.2011
0+7+1+1+2+1+1=13
saat: 15:00
1+5=6
13+6=19
ölü ve yaralı sayısı toplamı : 9361
9+3+6+1=19

• Beğen
Tepkiler: pelın_

kolonza

Üye
beyler bide düşünsenize bu siteye tıklandıkça para kazanma olayı varya sırf onun için açmış olmasınlar bu zamana kadar milyon hatta milyarlarca kez tıklanmıştır :)

• Beğen
Tepkiler: d4rk3ff3ct

pelın_

:bilmm ben bılmem ama ya

• Beğen
Tepkiler: d4rk3ff3ct
maxirabit

maxirabit

Üye

WAKE UP HUMAN RACE.

Uyanmazsanız,çok geçmiş olabilir.

Sonunu çevirsek yeter heralde çünkü öncesi ne olduğu açıkça belli.
0 gün,1 saat,16 dakika.