Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
7 Aralık 2011
Sponsorlu Bağlantılar
anılbaran
Üye
bence 2 yabancı ülke arasında savaş gibi bişi çıkacak
Mehmet
Emekli Yönetici
7 aralıkta taksit var yatırmasak mı ne
EroL
Emekli Yönetici
şaka maka bi yana. 7 Aralıktan sonra dolarda büyük bir oynama olabilir. Dolara güvenip bir iş yapmayın şu günlerde.
aldeniro
Üye
deneme
aldeniro
Üye
11 eylül, 11 rakamı ile kriptolanmıştır. 07 ARALık 7 rakamı ile kriptolanmış olabilir. yani sayaçtaki saat newyork saatidir.newyork 7 harfli. 07.12.2012 yani 7+1+2+2+1+2=14 yani yedidin katı. yani olacak olay 7 rakamı ile alakalı olacak.türkiye 7 harfli mesela.
aldeniro
Üye
mesela dünyanın yedinci harikası olabilir.
Tuba.Erva
Üye
2 gün kaldı neredeyse o gün tek basımayım evde bıde
telefonum cekmezse falan varyaa
ancam sızı
EroL
Emekli Yönetici
Hacı sen Ömer çelakıllamı takılıyon napıyon nerden çıkardın o kadar ipucunu şaşırdım
aldeniro
Üye
sadece tahmin 11 eylül 2011 ile ilgili 11 rakamının şifrelenmesine bi bakın. ikiz kuleleler yan yana 11 ifade eder.
EroL
Emekli Yönetici
11 Eylül olayından başka bir örnek gösterirsen bana sana inanacam.
bence yatırma.haydarında faturası varmış onada ööle dedim zaten
y n s c n
Üye
Öyle bir ses duyulacakki insanın içini hoş eden bir ses. Camdan dışarıya bakıp müziği dinlemeye baslayanlar imanını kaybedecek.. Gibi bişey okumuştum kıyamet alametlerinde.
7december.org ve illuminati.org siteleri bence birbirlerinde bağımsız. Eğer gerçek illuminati sitesi olsaydı host çökmezdi. İlluminatinin parasımı yokta kendisine bir server alamıyor. Bence delinin birisi kuyuya bi taş attı