7 Aralık 2011

Revengeful

Emekli Yönetici
Kur’an’da belirtilen üç bilinçli varlık (melek, cin, insan)

Tepkiler: Burak

Burak

Üye

tamam melekler deyin cinler diyin

bilinçli varlıklar diyince insanların kafası karışıyor.

Uzaylıların varlığına dair şüphelerim var amma velakin bildiğim birşey var oda şudur ; Tüm gezegende yalnış yaşamıyoruz..
Ankebut suresi 24.ayetiydi sanırım..

ay dünyadan çok daha yaşlıdır üzerindeki toprak dünyanınkine hiç benzemez yani çok uzaklardan gelip dünya yörüngesine girmiştir!

Burak

Üye
Uzaylıların varlığına dair şüphelerim var amma velakin bildiğim birşey var oda şudur ; Tüm gezegende yalnış yaşamıyoruz..
Ankebut suresi 24.ayetiydi sanırım..
evet o ayet benim kafamı çok karıstırmıstı

ve şu sonuca ulaştım

yeryüzünde duran meleklerde var, ve aksam ezanından sonra 3 harfliler yeryüzüne iniyor diyorlar bunlar olabilir mi

ve seytanlarda var tabiki.

yav tamam kim neye inanıyorsa inansın

evet o ayet benim kafamı çok karıstırmıstı

ve şu sonuca ulaştım

yeryüzünde duran meleklerde var, ve aksam ezanından sonra 3 harfliler yeryüzüne iniyor diyorlar bunlar olabilir mi

ve seytanlarda var tabiki.

Hayır burak kardeşim, kur'an-ı kerim'de zaten cinler ve meleklerden yeteri kadar bahsediyor.. Bu bizim gibi yaşayan bişey..
Haşa tam bi bilgiye sahip değilim fakat aklımda kalan budur.

Burak

Üye

Hayır burak kardeşim, kur'an-ı kerim'de zaten cinler ve meleklerden yeteri kadar bahsediyor.. Bu bizim gibi yaşayan bişey..
Haşa tam bi bilgiye sahip değilim fakat aklımda kalan budur.

onlarda bizimle beraber yeryüzündeler ama görünmüyorlar.
buna örnek olarak yazdım zaten, bunlar olamazsa aklıma baska bişeyde gelmiyor.
ve senin dediğin gibiyse uzaylılar hakkında bir bilgide olabilir. tam olarak bilmiyorum.

Tepkiler: y n s c n
Olabilir fakat tam olarak bilmediğimiz için onlara uzaylı demekte yalnış olur..
Ayrıca mars'ta su var arkadaslar bunuda söylemek isterim.

Mars = bir zamanlar yaşamın olduğu ama sonradan yok olduğu bir gezegen...
tıpkı bir gün dünyaya olacakların özeti..

Revengeful

Emekli Yönetici
Birşeyi çok fazla abartıyorsunuz. Alın size illumunati.. Adamlar sizi bunlarla oyalıyor.

Tepkiler: minoo
dünya ay olmadan ölü bir gezegen olacak ve ay her sene dünyadan azar azar uzaklaşıyor bu bilimsel bir gerçek bir zaman sonra ay dünyadan kopacak ve dünya yaşamaya elverişli bir yer olmaktan çok uzak olacak... işte o zaman biz burdan göç etmek zorunda kalacağız...

----------Eklendi @ 23:03:43 ---------- Yazıldı @ 23:02:09 ----------

Birşeyi çok fazla abartıyorsunuz. Alın size illumunati.. Adamlar sizi bunlarla oyalıyor.
ama bunlar insanı etkiliyor ve düşünmek tartışmak istiyorsun elde değil.. yemişim illumunatiyi benim lan illumunati

Tepkiler: minoo

Burak

Üye
belkide o gün kıyamet günüdür.

ay dürüm dürüm dürüldüğünde der bir ayette. kıyametle ilgili.