Cezzbedici3
Üye
hadi be olaya bak yaO değilde iiluminati'yi google'a tersten yaz. hangi site çıkacak bak gör
baştaki dediklerine katılıyorum.ama uzaylıların geleceği kısmında ise yarı yarıya katılıyorum.evet uzaylıları birgün keşfedecegiz ama büyük bi ihtimalle zeki varlıklar olmayacaklar.yani bir kedi,köpek ya da karınca gibi olacaklar.uzaylı istilası ile ewmpire state binasının çöküşü - Uzaylıların beyaz sayarın önünden geçmesi...
ve uzaylıların tamamen amerikan yapımı insanlığı daha iyi kontrol etmek için varedildiği beni çok şaşırttı..
yani burdan şunu anladım.. aslında uzaylı diye bişey hiç yoktu bugüne kadar bu illumunatilerin alttan alttan bize uzaylı varlığını kabul ettirmek için uzayda yanlızmıyız ufolar vs. olayları hep gündemde tuttu.. ve insanlığın çoğunu uzaylıların dünyaya bir gün geleceklerine inandırdılar.. bunu yaparkende laboratuarlarda yapay (mutasyon insan) uzaylılar yaptıkları ve uçan daireler geliştirdikleri gibi bir sonuç çıkıyor ortaya bir günde gerçekten uzaylılar gelmiş gibi o yapay varlılkar dünyaya gelecekler... bizi global bir hayat anlayışına sokacaklar...
okuduklarımdan bu sonuç çıksada benim inancım gerçekten uzaylıların varolduğudur ve 2045 li yıllarda dünyaya gelecekleridir... National geographic uzay belgesellerinin çoğunda uzaylılarla tanışma yılı olarak 2045 geçiyor..
bu da bizlere medya aracılığıyla yedirilen bir senaryo olabilir.. gerçek olup olmadıklarını geldiklerinde görücez ama nolursa olsun o gelecek olanların gerçek ufolar olacaklarına inanıyorum ama bir farkla.... zaten hep dünyadaydılar ve zaten amerika ile işbirliği içindeydiler..hatta tarih bile ufo-amerika ortak kararı olabilir..
onlara göreSizlerde uzaylısınız beyler
buda olabilecek bir ihtimal.başka galaksilerde olabilirBelki başka insan ırklarıda vardır
uzaylı istilası ile ewmpire state binasının çöküşü - Uzaylıların beyaz sayarın önünden geçmesi...
ve uzaylıların tamamen amerikan yapımı insanlığı daha iyi kontrol etmek için varedildiği beni çok şaşırttı..
yani burdan şunu anladım.. aslında uzaylı diye bişey hiç yoktu bugüne kadar bu illumunatilerin alttan alttan bize uzaylı varlığını kabul ettirmek için uzayda yanlızmıyız ufolar vs. olayları hep gündemde tuttu.. ve insanlığın çoğunu uzaylıların dünyaya bir gün geleceklerine inandırdılar.. bunu yaparkende laboratuarlarda yapay (mutasyon insan) uzaylılar yaptıkları ve uçan daireler geliştirdikleri gibi bir sonuç çıkıyor ortaya bir günde gerçekten uzaylılar gelmiş gibi o yapay varlılkar dünyaya gelecekler... bizi global bir hayat anlayışına sokacaklar...
okuduklarımdan bu sonuç çıksada benim inancım gerçekten uzaylıların varolduğudur ve 2045 li yıllarda dünyaya gelecekleridir... National geographic uzay belgesellerinin çoğunda uzaylılarla tanışma yılı olarak 2045 geçiyor..
bu da bizlere medya aracılığıyla yedirilen bir senaryo olabilir.. gerçek olup olmadıklarını geldiklerinde görücez ama nolursa olsun o gelecek olanların gerçek ufolar olacaklarına inanıyorum ama bir farkla.... zaten hep dünyadaydılar ve zaten amerika ile işbirliği içindeydiler..hatta tarih bile ufo-amerika ortak kararı olabilir..
Nur suresinin 43. ayeti kerimesidir....
bu adamlar geleceği görmüyor o geleceği böyle olması için zaten yıllar öncesinden planlıyorlar...
Tıpkı bir filmi çekip vizyon tarihi vermek gibi....
Din ve bilim zıt değil ama bizlere okullarda anlatılan din tam olarak kuranda yazan din değil bende böyle düşünüyorum...
Bize kuranı biraz çarptırarak öğretiyorlar... Mantıklı düşününce gerçekten bazen din ve bilim ters gibi duruyor ama aslında yanlış öğretilen bazı kısımlardan dolayı öyle gibi görünüyor sadece
saçma.
baştaki dediklerine katılıyorum.ama uzaylıların geleceği kısmında ise yarı yarıya katılıyorum.evet uzaylıları birgün keşfedecegiz ama büyük bi ihtimalle zeki varlıklar olmayacaklar.yani bir kedi,köpek ya da karınca gibi olacaklar.
Belki başka insan ırklarıda vardır
yuhbaşka galaksilere kız verip alırız artık
Amerikalılar çalışıyor bizde anca bunları düşünüp oyalanırız işte böyle..
ay, insanlara bir mucizedir. ve o kadar ince bir çizgide duruyorki, aynen güneşe olan uzaklıgımız gibi. Allah'ın ilmi sonsuzdur.hatta ay kuranı kerimde allahın insanlara biz mucizesi olarak geçmese ben ayın tamamen yapay olduğunu bilinçli varlıklar tarafından dünya yörüngesine oturtulduğunu karanlık tarafın ise bir üs olduğunun inancında olucam.. dünya oradan izleniyor...
internette ayın karanlık yüzüyle ilgili bi zamanlar bi fotoğraf görmüştüm sanırsam nasadan sızdırılmış..ayın arkası parsel parsel görünüyor.. yani üstü toprak ama altı tamamen bir yapı...
hatta hiçbir zaman ayın arkasını göremiyor olmamız ayın doğal aldığı bir yörünge değil çok gelişmiş matematik hesaplamalarıyla oturtulmuş bir sistem...
hatta ay kuranı kerimde allahın insanlara biz mucizesi olarak geçmese ben ayın tamamen yapay olduğunu bilinçli varlıklar tarafından dünya yörüngesine oturtulduğunu karanlık tarafın ise bir üs olduğunun inancında olucam.. dünya oradan izleniyor...
internette ayın karanlık yüzüyle ilgili bi zamanlar bi fotoğraf görmüştüm sanırsam nasadan sızdırılmış..ayın arkası parsel parsel görünüyor.. yani üstü toprak ama altı tamamen bir yapı...
hatta hiçbir zaman ayın arkasını göremiyor olmamız ayın doğal aldığı bir yörünge değil çok gelişmiş matematik hesaplamalarıyla oturtulmuş bir sistem...
2045... :d[/ı][/sıze]bilinçli varlık kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?