67 İle veya 68 İle Teşşekür Alınırmı ?
SyfttnGundogdu Üye Konu Sahibi 68 İle Teşşekür Belgesi Alınırmı ? [Meslek Lisesi] 67 İle veya 68 İle Teşşekür Alınırmı ?
XpLoideR Üye hayır alamazsın en az 70 olması lazım diye biliyorum. fırsatın varken yakın olduğun hocalardan 1-2 not fazla iste.
hayır alamazsın en az 70 olması lazım diye biliyorum. fırsatın varken yakın olduğun hocalardan 1-2 not fazla iste.
SyfttnGundogdu Üye Konu Sahibi Benim Arkaşımın Ortalaması 67.02 1. Dönem Teşşekür Aldı..! BU NOTLAR ARKADAŞIMIN NOTLARI . Zaten Hocalarla Konuştum.
Benim Arkaşımın Ortalaması 67.02 1. Dönem Teşşekür Aldı..! BU NOTLAR ARKADAŞIMIN NOTLARI . Zaten Hocalarla Konuştum.
XpLoideR Üye ben anadolu teknikteydim 68 puandan teşekkür alamamıştım. mesleklerde daha farklı olabilir...
LuckyDALT0N Üye Sitem etme,demekki yeterli kadar çalışmamışn SyfttnGundogdu' Alıntı: 40 YILIN BAŞINDA 1 TEŞŞEKÜR ALACAKTIK.. Genişletmek için tıkla ...
Sitem etme,demekki yeterli kadar çalışmamışn SyfttnGundogdu' Alıntı: 40 YILIN BAŞINDA 1 TEŞŞEKÜR ALACAKTIK.. Genişletmek için tıkla ...