6710 Navigator Zoom Problemi Çözüldü!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Smoke01

Üye
    Konu Sahibi
6710 Navigator Zoom Problemi Çözüldü!!!!
Şu an itibariyle problem %100 çözülmüştür arkadaşlar. Magic isimli bir program kuruyorsunuz denilenleri aynen yapıyorsunuz. ancak şuna dikkat edin 255 yerine 20 değerini girin

Aşağıdaki linki takip edin ve keyfinize bakın

Ayrıca 2. bir müjde daha vereyim, tuş problemi de (tuşların basmaması, takılması vs.) ortadan kalkmış otomatik olarak. yani bütün sorun dokunmatik ten kaynaklanıyormuş. İnanın telefonu yeni almış kadar mutluyum çünkü servis de dahil hiçbir yerde problem çözülememişti

Not: Şu an için çözemediğim tek şey magic programını telefonun açılışında otomatik olarak başlatılmaması. Geçici çözüm olarak ekran kısayoluna programı yerleştirdim ve telefonu açınca o programı çalıştırıyorum. Ayrıca programı çalıştırınca "çıkış" yapmayın, "NO" tuşunu kullanarak ana ekrana gelin.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

Symbianist

Symbianist

Üye
benim 6710'da o sorun yok :s

repipap19

Üye
Şu an itibariyle problem 0 çözülmüştür arkadaşlar. Magic isimli bir program kuruyorsunuz denilenleri aynen yapıyorsunuz. ancak şuna dikkat edin 255 yerine 20 değerini girin

Ayrıca 2. bir müjde daha vereyim, tuş problemi de (tuşların basmaması, takılması vs.) ortadan kalkmış otomatik olarak. yani bütün sorun dokunmatik ten kaynaklanıyormuş. İnanın telefonu yeni almış kadar mutluyum çünkü servis de dahil hiçbir yerde problem çözülememişti

Not: Şu an için çözemediğim tek şey magic programını telefonun açılışında otomatik olarak başlatılmaması. Geçici çözüm olarak ekran kısayoluna programı yerleştirdim ve telefonu açınca o programı çalıştırıyorum. Ayrıca programı çalıştırınca "çıkış" yapmayın, "NO" tuşunu kullanarak ana ekrana gelin.[/Q
AGA SERTF,KA HATASI WERİYOR Bİ YARDIM CI OLURMUSN

----------Eklendi @ 14:56:11 ---------- Yazıldı @ 14:55:20 ----------

Aga sertfika hatası weriyor bi yapamadım gitti bi yardımcı olursan sevinirim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Şu an itibariyle problem 0 çözülmüştür arkadaşlar. Magic isimli bir program kuruyorsunuz denilenleri aynen yapıyorsunuz. ancak şuna dikkat edin 255 yerine 20 değerini girin

Not: Şu an için çözemediğim tek şey magic programını telefonun açılışında otomatik olarak başlatılmaması. Geçici çözüm olarak ekran kısayoluna programı yerleştirdim ve telefonu açınca o programı çalıştırıyorum. Ayrıca programı çalıştırınca "çıkış" yapmayın, "NO" tuşunu kullanarak ana ekrana gelin.[/Q
AGA SERTF,KA HATASI WERİYOR Bİ YARDIM CI OLURMUSN

----------Eklendi @ 14:56:11 ---------- Yazıldı @ 14:55:20 ----------

Aga sertfika hatası weriyor bi yapamadım gitti bi yardımcı olursan sevinirim

buraya bakabilirsin:
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html?highlight=

----------Eklendi @ 22:22:43 ---------- Yazıldı @ 22:21:41 ----------

bende arada oluyor. Denerim bi ara :D :tşk:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
biraz önce denedim çalışıyor :oke:

burak guzel

Üye
abi olmuyor ya yardım

AynstaynModeOn

Üye
Konu hortlamış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt