6700S (symbian 9.03) Harita için yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

kurbagaprens

Üye
    Konu Sahibi
6700S (symbian 9.03) Harita için yardım...
Arkadaşlar merhaba 6700S aldım. Telefondan genel olarak çok memnunum, gayet kaliteli bir kızak yapısı ve fotoğraf kalitesi var. Keşke classic versiyonda olduğu gibi GPS özelliği de bulunsaydı. Fiyatına göre gayet iyi ve kullanılabilir bir telefon.

GPS olmadığı için maalesef haritalar'a kaldık. Aslında sürekli müşteri servisi yapan biri için navigasyon şarttı ama neyseki uzun zamandır bu işi yaptığımdan sokakları aşağı yukarı kapı numarasına kadar biliyorum. Ama bazen sokağı hatırlamadığım yada bilmediğim yerler de çıkıyor. Böyle durumlarda harita olması yeterli benim için. Fakat dün akşam saatlerce Nokia Map Loader'dan haritaları indirmeye çalıştım olmadı. Voice sekmesi açılıyor ama haritalar açılmıyor.

Bana Sadece HARİTA olarak (Navigasyon olmayacak) kontör atmayacak şekilde Türkiye Haritası önerisinde bulunabilir misiniz? Google Maps, Garmin, Route 66 herhangi biri olsa yeterli. Sokak isimleri olsun yeter, basit birşey de işimi görür yani. Yalnız bir ricam daha olacak daha önce hiç telefon modifikasyonu yada programı kullanmadığım için yapılacak aşamaları adım adım da tarif ederseniz sevinirim. Forumda konu ile alakalı bir çok başlık var ama sanırım hepsi navigatör özellikli telefonlar için.

Telefonun modeli : 6700 Slide
GPS: Yok
İşletim Sistemi : Symbian 9.03

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D

kurbagaprens

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu hiç bu konuda bilgisi olan? :(

murat1534

Üye
arkadasa yardım eden yok mu aynı sorun bende de var

İNAYET

Üye
ARKADAŞLAR TELEFONU ALDIKTA BU NAVİGASYON NASI YÜKLENİR?:hmmm

toprak_43

Üye
6700s da gprs var gözükyor nevigasyon yükledim çalışıtırıyor hiç bir sıkıntı da yok

yabensem

Üye
nerde peki?

Üst Alt