6700 slide kızak sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

GenC*-TürK

GenC*-TürK

Üye
    Konu Sahibi
6700 slide kızak sorunu...
Bu telefonu alalı 2 gün oldu ama kızağında bosluk var gibi oynuyor bu sorun kafama takıldı ve 6700 clasic le degistirmeyi düsünüyorum birde 6700 slide de flash destekli yani hareketli tema yükleyemiyoruz bu tema olayı okadarda sorun degil ama kızakta oynama olması normalmi sizce

--------------- Ekleme ---------------

yokmu cevap verecek arkadaslar kimisi kızağın oynaması normaldir diyor anlayan bi arkadas bilgilendirsin beni ve bu telefonu alacak olanları ...

GenC*-TürK

GenC*-TürK

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle yaptım zaten iki yere gittim birisi türkcell bayii teli aldıgım yer digeri ise vodafone bayii ikisindede aynı sonucla karsılastım sıfır makina cıkarttılar onlarda aynısını yaptı şaşırdım açıkcası bu kızak oynaması sorun cıkarmaz insallah bu arada telefonu 6700 clasicle degistirmeyi düsünüyorum ne dersiniz ?

fener42

Üye
ben 2 tane aldım biri oynuyor biri oynamıyor bayiye gittim oradaki diger 6700larda oynuyor ama güzel telefon sorun çıkarmaz

gecekondu_3rdi

Üye
Bendede var 6700slide 15.12.2010da aldım telefonu bugun servise verdim kızakdan dolayı kışır kışır bi ses gelio gittim baktım telefoncuda kızak çıkmış dedi düşürdün mü dedi hayır düşürmedim dedim direk servise gönder kardeş dedi gönderdik bakalım ne cvp gelecek

Üst Alt