6700 classic için batarya programı arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkann03

Üye
    Konu Sahibi
6700 classic için batarya programı arıyorum
6700 classic için bataryanın sarj durumunu gösteren kalan batarya durumunu gösteren bir program arıyorum sony ericsson telefonlarda böyle bir uygulama var ama nokia için arıyorum ben yardımcı olabilir misiniz bana bu konuda?

kpln04

kpln04

Üye
flash temalarda gösteriyor

serkann03

Üye
    Konu Sahibi
flash temalarda gösteriyor biliyorum bende öyle bir flash tema kullanıyorum zaten ama o flash temada hassaslık yok mesela %100 den başllıyor sonra %66 oluyor daha sonra %33 oluyor yani bir hassaslık yok mesela %100 iken belli bir kullanımdan sonra %95 , %94 93 92 ... gibi hassas ölçüm vermiyor aradığım böyle bir program bulabilirsem iyi olacak sırf bu yüzden sony ericsson telefon almak istemiyorum

kpln04

kpln04

Üye
flash temalarda gösteriyor biliyorum bende öyle bir flash tema kullanıyorum zaten ama o flash temada hassaslık yok mesela %100 den başllıyor sonra %66 oluyor daha sonra %33 oluyor yani bir hassaslık yok mesela %100 iken belli bir kullanımdan sonra %95 , %94 93 92 ... gibi hassas ölçüm vermiyor aradığım böyle bir program bulabilirsem iyi olacak sırf bu yüzden sony ericsson telefon almak istemiyorum
o konuda haklısın

Burak

Üye
bende çok aradım zamanında ama öyle bir program yok s40 için.

kpln04

kpln04

Üye
şu temada %80 var ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt