6681 Yazı Fontu (tipi) Değişikliği

Sponsorlu Bağlantılar

isok

Üye
    Konu Sahibi
6681 Yazı Fontu (tipi) Değişikliği
maxicepteki herkes! arkadaşlar 6681 kullanıyorum telefonumu normalde pek kapatmam ama kapamam gerekti. açtığımda hiçbir şey yapmamama rağmen yazının fontu (tipi) değişti ve türkçe ı,ş,ö,ü gibi harfleride göstermiyor! ayrıca temadanmı kaynaklanıyor diye birkaç tema denedim yine aynı. telefonu orjinal fabrika ayarlarına döndürdüm sonuç değişmedi... telefonumun yazı tipini eski haline nasıl getirebilirim, nasıl düzeltebilirim?? yardımcı olursanız çok sevinirim

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(isok &#064; Feb 18 2006, 04&#58;20 PM) [post=281412]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
maxicepteki herkes&#33; arkadaşlar 6681 kullanıyorum telefonumu normalde pek kapatmam ama kapamam gerekti. açtığımda hiçbir şey yapmamama rağmen yazının fontu (tipi) değişti ve türkçe ı,ş,ö,ü gibi harfleride göstermiyor&#33; ayrıca temadanmı kaynaklanıyor diye birkaç tema denedim yine aynı. telefonu orjinal fabrika ayarlarına döndürdüm sonuç değişmedi... telefonumun yazı tipini eski haline nasıl getirebilirim, nasıl düzeltebilirim?? yardımcı olursanız çok sevinirim
[/b][/quote]

Format At *#7370# die ama telefon hafızasını yedekle yoksa silinir...

isok

Üye
    Konu Sahibi
ilgine çok te&#351;ekkür ederim ama formatta sonuç vermedi
ve dediklerinin aksine hiç bi&#351;ey silinmedi telefondan. onada bi anlam veremedim :S

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(isok &#064; Feb 18 2006, 05&#58;09 PM) [post=281450]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ilgine çok teşekkür ederim ama formatta sonuç vermedi
ve dediklerinin aksine hiç bişey silinmedi telefondan. onada bi anlam veremedim :S
[/b][/quote]

Ozaman hmm bişde silinmediyse bişi var hard format at

telefon kapalı olcak ve sarj&#39;ın en az %75 olması lazım

kapalı iken * arama tusu (yesil) üç tusu ve teli acma tusuna basılı tutarak hiç elini cekme bekle acılana kadar sonra olması lazım benim bluetooth bozuktu hard format attım oldu unutma hepsine aynı anda bascan

isok

Üye
    Konu Sahibi
ewt Mc_Kin hart format işimi gördü ya istesem o yazı sitilini değiştiremzdim nasıl oldu anlamadım
yine çok çok teşekkür ederim&#33;..

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(isok &#064; Feb 18 2006, 05&#58;56 PM) [post=281518]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ewt Mc_Kin hart format işimi gördü ya istesem o yazı sitilini değiştiremzdim nasıl oldu anlamadım
yine çok çok teşekkür ederim&#33;..
[/b][/quote]

Lafı Olmaz Görevimiz...

LowesTime

LowesTime

Üye
<span style="font-size:12pt;line-height:100%">ayni şey benimde başima geldi ama ben hard format atamiyorum üçüne birden basiyorum
bide bişi sorcam sistemimi siliyo kendi programlarini silermi muvee oluşturucu felan???</span>

RockFord Fosgate

Üye
yenı versıyon yuklemek care olabılır zuzu873&#33;

LowesTime

LowesTime

Üye
RockFord Fosgate&#33; saol da o nasil olacak acaba??
hard format la ilgili bilgi war mı ya forumda kendi programlarini silermi

duplicator

Üye
*,3,yeşil tuşuna basarak hard format at telefon hafızasındakileri hafiza kartına kopyala hafıza kartını ve sim kartı çıkar ondan sonra at formatı eski ayarlarına geri döner banada bu gün oldu o olay puntalar değişti ama ben tema yükledim herhalde ondan oldu xp wista yapmış olabilir çünkü çok kapsamlıydı eminim sende de öyle bi şey olmuştur.

LowesTime

LowesTime

Üye
adilsi, malesef bende windows vista yükledimde oldu neyse bi dediğini yapim yardimci olduğun için saol

duplicator

Üye
<div class='quotetop'>(zuzu873 &#064; Mar 8 2006, 01&#58;12 PM) [post=292505]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
adilsi, malesef bende windows vista yükledimde oldu neyse bi dediğini yapim yardimci olduğun için saol
[/b][/quote]

dediğim gibi herşeyi memory carda yedekle ondan sonra teli kapat memory card&#39;ı ve sim kartı çıkart ondan sonra *-3yeşil tuşuna basılı tutarak makinanın açma tuşuna bas açılmaya başlayınca açma kapama tuşunu bırakabilirsin ama diğer 3 tuştan elini çekme mutlaka atar telin s60 serisi ise mutlaka bi dene halledemezsen buraya yaz tamam

LowesTime

LowesTime

Üye
adilsi,
cok saol kardeş yaptim oldu yedeklediğim karttan geri yükledim font geri o hale geldi sonra sonra tekrar format attim boswer yedeklemeyi ya cok saol