6680 yardim lutfenn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caoni

Üye
    Konu Sahibi
6680 yardim lutfenn
Arkadaslar bugun kardesimin hafiza kartini telime taktim ve bir anda kapandi yeniden actıgımda operator logosu yerine başka bir logo geldi ve duzenli olarak 5 dakkada kendini kapatım acmaya başaldı ne yapabilirim yardim edermisiniz

forevergoblin@hot danda ulasabilirsiniz bana bekliyorum lutfenn

konuya moderatör cevabı: telefonunuza camwariror adlı virüs girmis korkulacak yada format atacaj birşey yok http://www.maxicep.com/forums/showpost.php?p=368184&postcount=10 bu linkteki antivirüsü telefonunuza kurup tarama yaptırın düzelecektir. virüs bluetootj yoluyla virüs bulaşmış hafıza kartlarıyla bulaşır exalans

POWER

POWER

Üye
Arkadaslar bugun kardesimin hafiza kartini telime taktim ve bir anda kapandi yeniden actıgımda operator logosu yerine başka bir logo geldi ve duzenli olarak 5 dakkada kendini kapatım acmaya başaldı ne yapabilirim yardim edermisiniz

forevergoblin@hot danda ulasabilirsiniz bana bekliyorum lutfenn
Dostum hafiza kartını biçimlendirirsen bu sorundan kurtulursun...:spr

caoni

Üye
    Konu Sahibi
P_O_W_E_R hafıza kartı suan takılı deil telefon hafızasına girdi sanırım virus :(

kaklen

kaklen

Üye
hard format belkı çözer bi dene

POWER

POWER

Üye
P_O_W_E_R hafıza kartı suan takılı deil telefon hafızasına girdi sanırım virus :(
Dostum o zaman hard format atman gerekiyor telefonuna...Ama hard fomat telefon hafızasındaki tüm verileri siler unutma...

caoni

Üye
    Konu Sahibi
Hard format nedir nasıl atabilirim ???

POWER

POWER

Üye
Hard format nedir nasıl atabilirim ???
Dostum şimdi bak dediklerimi sırasıyla yap
FORMATA HAZIRLIK
1.adım : hafıza kartında sorun war belliki biçimlendirmelisin.
2.adım : hard format telefon hafızasındaki tüm verileri siler (mesajlar , rehber , notlar , galeri yani herşeyi)onun için rehberini yedeklemelisin örneğin rehberini sim kartına yedekle ben böyle yapıyorum nasıl yapılıyor diye sorarsan anlatıyım,rehbere gir seçenek/işaretle/tümünü işaretle yi seç sonra bidaha seçenek/sim rehberine kopyala diyorsun o kadar.
3.adım : telefonun şarjı tam dolu olsun bu çok önemli ama es geçme.
4.adım : hafıza kartını çıkar
4.adım : telefonun kapalıyken SIRASIYLA
FORMAT
*(yıldız) 3(üç) yes ve telfonu açma tuşuna basılı kal eğer doğru yaptıysan ekranda formatting diye bi yazı çıkacak onun dolmasını bekle herhangi bi tuşa basma ama bazı telefonlarda ekranda formatting yazısı çıkmıyor sen bi 15 saniye basılı tut bırak(ama dediğim gibi sırası çook önemli)
Format tamamlanınca senden saat ayarını tarih ayarını felan isteyecek girersin o kadar işte.
5.adım : telefonun ilk günkü gibi oldu.Şimdi telefonun rehberine gir seçenek/sim rehberine gir yine seçeneklerden tümünü seç de ardından telefon rehberin kopyala dicen olay bitmiştir...

caoni

Üye
    Konu Sahibi
sorunumu cozdum ama bu seferde kilit kodu istiyor ben bunu deiştirmiştim ve hatırlamıyorum suan

bu arada format atmak için *#7370# yapıyoruz ve tamam diyoruz

Exalans

Exalans

Üye
virüs girmiş siteden antivir gibi antivirüs yükleyin sorun halledeilecektir

caoni

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bi site deil kardeşimin hafıza kartı ona nerden geldi bende bilmiyorum

Exalans

Exalans

Üye
kardeş bak ekranında şuan infected by gibisinden şeyler yaıyodur dediğimi yap antivirüs yükle temizlet

caoni

Üye
    Konu Sahibi
operator logosu yerine ınfected by commwarrior yazıyor

bide sitede warsa bana link atabilirmisin

caoni

Üye
    Konu Sahibi
siteyi bilmiyorum ama bu siteden bir suru denedim anti denedim hiçbir olmadı yaaw

caoni

Üye
    Konu Sahibi
siteyi bilmiyorum ama bu siteden bir suru denedim anti denedim hiçbir olmadı yaaw

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
dostum ekranda ne yazıyo şuanda virüsten kurtuldun mu??? anlamadım tam olarak sorunun ne şuanda ;)

caoni

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadasım kurtulmadım daha

operator logosunun oldugu yerde ınfected bycomm warrior yazıyor

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
benim arkadaşımdaaa da olmuşt bu sorun kvk ya verdi düzeldi formatla felan olmuyo!!.. üzgünüm :(

caoni

Üye
    Konu Sahibi
aboww desene bizim telefona kvk yolu gozuktu :D

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
olabilir ;) garantisi varsa para almıyorlar ayrıca programı ücretsiz yüklüyorlar anti virüs ;)

caoni

Üye
    Konu Sahibi
war war 7 ay daha war garantim :D zaten satarım bu olaydan sonra umarım bi sorun cıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt