6680 yardim lutfenn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaklen

kaklen

Üye
cabir antivürüs çözer banada olmustu cabir diyorum baska bısey demıyorum.

kaklen

kaklen

Üye
istersen msnmi kaydet yollarım ben bende var

Exalans

Exalans

Üye
verilen cevap işinize yaradımı ?

caoni

Üye
    Konu Sahibi
kaklen dostum sana tessekkur ederim ilk once

bu arada EXALANS sana cok cok teseku ederim ozellikle msn yolladıgın prgler olsun anlatman olsun bana cok yardım ettin saol

kaklen

kaklen

Üye
önemli deil sorun çözüldüyse

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
format at belki olur * 3 yes :)

M.Judith Keenan

Üye
Aynı virüsü ben yedim bu gün .. format işi çözüyo mu ?

devilatör

devilatör

Üye
bak arkadaşım aynı şey benim başıma da geldi önce hafıza kartında ve telefonunda ne var ne yok silinecek onu baştan söyleyimde.Bikere kart okuyucun olucak.MMCMEDİC diye bi program var onu bulup indirmen gerekiyor.Nasıl kullanacağın ise indirdiğin yerde anlatılıyor.Hafıza kartını bu şekilde formatla.Daha sonra Telefonunu komple kapat.Kapalı haldeyken (Yıldız)(3)(Arama Tuşu yani yeşil olan tuş)(telefonun açıp kapama tuşu yani power tuşu) bunların hepsine birden basılı tutman gerekiyor .ama öyle bişeyki parmaklarının hiçbirinin üzerinden kalkmaması gerekiyo.Aksi taktirde bu işlemi baştan yapman gerekecek.Bunu da yaptıktan sonra telefon açılacak ve pin kodu isteyecektir.Pin kodunu gir ve yeni 6680 in hayırlı uğurlu olsun:)))

u_cosar

u_cosar

Üye
bveyler ben onu sildin c de sistemde veya apps de phone diye dosya var onu sil ve telefonun tekrar başlat ok? ben de sorun gitti

yalnız_kurt

Üye
hafıza kartını biçim lendir gene olmaz sa telefona format art

xmcanx

Üye
sorunumu cozdum ama bu seferde kilit kodu istiyor ben bunu deiştirmiştim ve hatırlamıyorum suan

bu arada format atmak için *#7370# yapıyoruz ve tamam diyoruz

bu format değil fabrika ayarlarına geri döndürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt