Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu arada EXALANS sana cok cok teseku ederim ozellikle msn yolladıgın prgler olsun anlatman olsun bana cok yardım ettin saol
kaklen
Üye
önemli deil sorun çözüldüyse
ahmet07_67
Üye
format at belki olur * 3 yes
M.Judith Keenan
Üye
Aynı virüsü ben yedim bu gün .. format işi çözüyo mu ?
devilatör
Üye
bak arkadaşım aynı şey benim başıma da geldi önce hafıza kartında ve telefonunda ne var ne yok silinecek onu baştan söyleyimde.Bikere kart okuyucun olucak.MMCMEDİC diye bi program var onu bulup indirmen gerekiyor.Nasıl kullanacağın ise indirdiğin yerde anlatılıyor.Hafıza kartını bu şekilde formatla.Daha sonra Telefonunu komple kapat.Kapalı haldeyken (Yıldız)(3)(Arama Tuşu yani yeşil olan tuş)(telefonun açıp kapama tuşu yani power tuşu) bunların hepsine birden basılı tutman gerekiyor .ama öyle bişeyki parmaklarının hiçbirinin üzerinden kalkmaması gerekiyo.Aksi taktirde bu işlemi baştan yapman gerekecek.Bunu da yaptıktan sonra telefon açılacak ve pin kodu isteyecektir.Pin kodunu gir ve yeni 6680 in hayırlı uğurlu olsun))
u_cosar
Üye
bveyler ben onu sildin c de sistemde veya apps de phone diye dosya var onu sil ve telefonun tekrar başlat ok? ben de sorun gitti
yalnız_kurt
Üye
hafıza kartını biçim lendir gene olmaz sa telefona format art