6680 Radio

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veygun

Üye
    Konu Sahibi
6680 Radio
Arkadaşlar 6680 telefonda radioyu nasıl çalıştıracağız. Kulaklıgı var. Fakat radio ile ilgili herhangi bir seçenek bulamadım. Tanıtım sitelerinde Radio özelliği var diyor.

barabelli

barabelli

Üye
arkadasım bnde 6680 kullanıcısıyım ama ben alırken cok arastırma yaptım radıo yok tu bılmıyorum sn tanıtım sıtelerınden lınk verırısen ıncelerız ama bıldıgım kadarıyla gprs uzerlınden radıo oluyor dosyalar bolumunde arastır ama tabı soylentılere gore (bn kullanmadım ) kontorun gıdıor ve ıyı deıl dıyorlardı bırde ne kadar dogru bılmıyorum turkıye radıo larını cekmıyor dıe bılıyorum kulaklıgı mp3 dınlemek ve konusmak ıcın kullanıyosun bn bukadar bılıyorum dıer arkadasların yorumlarına gore karar verırısın

saygılar
tesekkurler

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
arkadaşlar 6680'de radio özelliği yok.böyle bir linkde yok.aramayın boşuna.ben cep telefonu tamircisiyim.6680'de radio IC'si yok böyle birşeyi sonradan takmak ta mümkün değil.symbian program ne kadar faydalı bilemem.programı yükleseniz bile türkiyede bu program çalışmıyor.avrupada Vodofone,T-Mobile gibi gsm operatörleri kullananlar bu radyoyu telefonlarına program yukleyerek GPRS 'ten alabilir ancak.

barabelli

barabelli

Üye
sevındım ugurgunduz arkadasım tam benım dedıgım gıbı anlatmıs

buarda;
sen su lınkı versende 6680 de radıo ozellıgı var dıyen sıtelerı ben bı goz atsam rıca etsem verırmısın

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
barabelli böyle bi linki verecekerlini sanmıyorum çünkü,yok olsada sen de biliyorsunki bu 6680'i güncellemez yani sonuç değişmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt