6680 -- Mmc Kart Ve Veri Aktarim Hizi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tturke

Üye
    Konu Sahibi
6680 -- Mmc Kart Ve Veri Aktarim Hizi
Merhaba arkadaşlar

6680 aldım ve hafızasını yükseltmek istiyorum.Piyasada bir sürü MMC Mobile seçeneği var ve hepsinin veri aktarım hızları birbirinden farklı.

BIGBOY 2MB/sn VS KINGSTON 8MB/sn

20MB lara çıkan MMC kartlarda var.Benim öğrenmek istediğim 6680 in maksimum kaç hızındaki MMC kartları desteklediği.

20MB veri aktarım hızlı bir mmc kart aldığımda, 6680 bunu 2MB/sn ile yazacaksa o kadar para vermeye değmez

Sizce 6680 in max veri yazma ve okuma hızı ne kadardır?

Teşekkürler

amedian

amedian

Üye
hız konusu bluetooh veya kablo ile tel.e bişeyler atmdaki hızdan bahsediyosan eger o kadarda onemli deil sanki ben aldım bi karrt kullanıyorum hızınıda sormadım acıkcası

hyucek

hyucek

Üye
<div class='quotetop'>(tturke &#064; Mar 3 2006, 10&#58;06 AM) [post=289665]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Merhaba arkadaşlar

6680 aldım ve hafızasını yükseltmek istiyorum.Piyasada bir sürü MMC Mobile seçeneği var ve hepsinin veri aktarım hızları birbirinden farklı.

BIGBOY 2MB/sn VS KINGSTON 8MB/sn

20MB lara çıkan MMC kartlarda var.Benim öğrenmek istediğim 6680 in maksimum kaç hızındaki MMC kartları desteklediği.

20MB veri aktarım hızlı bir mmc kart aldığımda, 6680 bunu 2MB/sn ile yazacaksa o kadar para vermeye değmez

Sizce 6680 in max veri yazma ve okuma hızı ne kadardır?

Teşekkürler
[/b][/quote]

slm arkadas
telefonun cart okuma hizi nedir tam olarak bilmiyorum ama hizli kart almak herzaman icin daha iyidir. en azindan cardreaderla buyuk boyutlu dosyalar atarken cok zaman kaybetmessin. Bununla birlikte telefonda klasorler arasinda gezerken ve acilista hizli bir kart seni cok bekletmez.

6680 icin bildigim kadariyla dv-rs-mmc alman lazim.

buarada suana kadar hic 20mbps lik bir mmc gormedim. sanirim hizlilari 8-9 arasinda ve bana sorarsan bu ideal

benim 6600a zamaninda baya para verip 256 sandisk almistim hizli diye. 32 mb ye kiyasla daha hizli aciliyordu.

kolay gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt