6680 Ler Ve 6630 Lar Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdemefe

erdemefe

Üye
ben 1.5 senedir kullanıyorum hiç bir problem yok 6680inde flashına güvenme sakın ufacık bir led ve resmi çektikten sonra yanıyor sankii flashlı ile flashsız arasında pek bi fark yok

eon

Üye
<div class='quotetop'>(mustafa_tufekci &#064; Mar 5 2006, 01&#58;18 PM) [post=291022]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ksfb &#064; Mar 4 2006, 10&#58;02 AM) [post=290250]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
3g türkiyeye geldiinde ğişman olmak istemiosan 6680 al
[/b][/quote]
nokia zati 3g yi 6630 la piyasaya attı yani pişman olmazsın
[/b][/quote]

evet , unutmayalim ya da hatirlayalim, 6630 ilk 3G smartphone&#39;dur....

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
3g bence biraz yalan olcak millet 4-5g yaptı türkiye ye hala gelcek

FOXT2

FOXT2

Üye
6680 tabıkı neden 3g gelıyor sen eskı teknolojıden bahsedıyorsun(6630)tabıkı harıka bı tel 6630 ama ,3g geldıgınde ınankı pısman olacaksın
6680 al derım canavar gıbı makına,her surgulutelefonda problemler olur o kadarınada sukur de gecsın

eltu

eltu

Üye
Ben 6680 Kullanıyorum 6630 6680 EKRAN FARKI KARİZMA FARKI SONRA ESTETİK FARKU FLAŞ FARKI YANİ BUNLAR BASİTLERİ
Bence 6680 değil N70 al

rainmaks

Üye
alıcaksan N SErisi al bence neden mi Goruntu kalitesi Görüntülü konusma Ses kalitesi gittikçe artmaya basladı Nserisinde ben n70 aldım 899 YTL ye 1 hafta oldu suanda 1.025 YTL olmus almssan fiyatı dahada fırlar yani hbaerin ola :cooll:

mumyas

mumyas

Üye
bencede 6680.yaklaşık 1 seneden beri kullanıyorum.ne kapakla nede başka bi problemle karşılaştım.bide görüntülü konuşma gelince pişman olmak istemiyosan 6680.ama param çok diyosan n serisinden vazgeçme =)

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Arkadaşlar Bekleyin Piyasa durulsun Ondan sonra Telefon Alın Yaz Sezonu haliyle artacak Fiyatlar Ancak Ağustos da veya eylülde bakın Fiyatlar nasıl düşüyor. sabredin 1-2 ay bişi olmaz Ayrıca bi Ard. "3g gelince Pişman olacaksın 6630 aldığına" diye 3g Lisansı verilmedi bu 1 6680'ni 10'na Katlayacak telefonlar Çıktı N80, N91 Öndeki Kameranın hiçbir Özeliği yok boşuna Aldanma Dediğim gibi bekle... Nseries'den al ;)

ocu77

ocu77

Üye
arkadaşlar bunun sonu yok bugün n serisi yarın m serisi..hepsi pazarlama stratejisi...ihtiyaçlarınızı belirleyip ona göre tel alın...ekonomik olup kullanıcıların çoğu ihtiyacını karşılayabilecek modellerde var şu aralar piyasalarda...

bilgesamet

bilgesamet

Üye
6630 da 3g var ki...bence 6630...

bilgesamet

bilgesamet

Üye
vede geniş ekranıyla göz kamaştırıyo...

ocu77

ocu77

Üye
çift kamerası olmamasına rağmen edge barındıran nokianın ilk 3g telefonu 6630.

myjok£r

myjok£r

Üye
arkadasım ben 6630 kulanıyorum vede telefonumdan cokmemnun um

ocu77

ocu77

Üye
myjok£r' Alıntı:
arkadasım ben 6630 kulanıyorum vede telefonumdan cokmemnun um
1.3 cmos sensör ve 220 mhz cpu var tabii ki memnun olursun..:good:

carirt

Üye
3g için 6680 almayın 3g'nin türkiyeye gelmesini bekleyin 3g türkiyeye geldiği zaman ön kamera çözünürlüğü yüksek olan telefonlar çıkmış olur sizde görüntülü konuşmayı daha kaliteli yaparsınız

ghost_ysw

ghost_ysw

Üye
bencede hem 3g geldiginde pisman olmamak hemde geceleri daha iyiy cekim yapmak icin 6680 derim... flası gercekten cok ıde yarıyoo...

karizmaaa

karizmaaa

Üye
bende 6680 kullanıyorum ama hiç sorun ile karşılaşmadım sizin dediğiniz hor kullanan arkadaşrın telefonlarıdır
ben 6680 al derim
ben çok memnunum

haşim

Üye
6680 al bence görünüşü çok güzel. ama zor bulunuyor bende de 6680 var gayet memnunum hemde HIZLI

Silinen Üye 299735

Üye
6680 den çok memnunum herkese öneririm

bykroniq

Üye
Her telefon eskiyor..6680 kullanıyorum hic bir sorun yok taş gibi calısıyor.. Zevk meselesi arkadaslar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt