6680 Ler Ve 6630 Lar Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lion Heart

Lion Heart

Üye
Bence de tabiki 6630. hem rami çok iyi hemde ekranı. Yalnız anlayamadığım arkadaşlarımızın bazıları 3g türkiye ye geldiğinde pişman olmazsın 6680 alırsan yazmışlar da, acaba 3G Türkiye'ye gelince bedava olacakta bizim mi haberimiz yok. Böyle bir hizmetin pahalı olma ihtimali var. yani demek istediğim bas-konuş ta ilk çıktığında çok büyük olay gibi sunulmuştu. Bugün belli ki çoğunluğu oluşturmuyor bas-konuş kullananlar.

..::MAFIA::..

Üye
3 g dediğin nedir ki hem benim bildiğim 6630 da destekliyo

guwen

Üye
kesinlikle 6680 al 6630 ile aynı cam a sahipama 6630 net değil ( sefa iletişim)

Fransuvain

Üye
Arkdaşlar 3g Özelliği Yakın Zamanda Telsim Tarafından Üretilcekmiş ( Fuarda Öyle Söylediler ) Bir Süre Ücretsiz Olup Daha Sonra Belli Bi Ücrete Kullanılacakmış

Üye
6630 destekliyo demi bi kesin bilen var mı

Dark saga

Dark saga

Üye
bencede 6630 al

neoki

neoki

Üye
6630 3g destekliyo fakat ek bir cihaz bağlaman gerekiyo. satand türü bişe. 6630 kullandım 6680 aldım şimdi N90 var. 6680 resimler daha net ev arkadaşıma sattım hala onda 1 yıl kullandım arka kapakda bir sorun yok. rehberden aramama turkcell'de kontur bilgisinden kaynaklanıyo hazır kartlarda. fakat versiyonla düzeliyo yada turkcellden kapattıra biliyosun bu servisi. faturalı kullanıyosan bir sorun yok. en önemlisi bir üst model satarkende zorluk çekmezsin

mali64

Üye
arkadaşım kesinlikle 6630 alma çok proplem yaşarsın 6680 nin göruntusu daha super ve sorunsuz çalışıyorr..
uşak nokia ana bayii

007anil

Üye
NE diyim Bence Al ben kullanıyorum oldukça memlunun

crows

crows

Üye
ustalar yaklaşık 5-6 aydır 6680 kullanıyorum hiiçbir problem yok söliim her telde olacak die bişi yok yani gayet memnunum ve değiştirme gibi bir niyetim yok ona bakarsanız arkadaşlarımda da 6630 var arada bir servis gidiyor benim telin arka kapakta sağlam önde yavaşlamada yok başka bişi de yok bence 6680

tazmaz00

Üye
ya bi kere şu 6680 yok sorunluymuş yok hatalıymış yok toplatılmış yada toplatılacakmış falan muhabbetlerini bence bırakalım artık hepsi fasa fiso.. ayrıyetten kapağın falan laçkalaştığı falanda yalan tabi adam gibi kullanan için...
bi kere şunu söyleyim şu kendi kullandığı telefonun fanatikliğini yapmayı anlamıyorum ben 6680 kullanıyorum ancak 6630 uda çok beğeniyorum hatta ben 6630 alacakken tesadüfen çok uygun bi fiyata 6680 düşürdüğüm için bunu aldım..gayette memnunum
sonuçta telefon almak ilk başta tercih işi ama bu 2 model arasında çok büyük fark yok 1-2 fark var ekran yada çift kamera gibi.. senin için bunlar önemliyse ve aradaki fiyat farkı bunlar için değerse 6680 al.. onun haricinde bide tip meselesi var tabi bu senin için artık ne kadar önemliyse... 6680, 6630 a göre çok karizma be kardeşim..

Üye
sx 1 de çok söylediler zırt pırt bozuluyo diye bence bunlar kullanımdan kaynaklanan şeyler

Lost

Üye
telefonum 6630 ama 2 hafta kadar 6680 kullandım 6680 in 6630 dan 3 farkı war. 3g teknolojisi için geliştirilmiş ön kamera (bunu normal kamera için kullanırsan cok kötü bir şekilde resim çekiyor. yani 3 g gelmeden bi işe yaramaz )
Dahili flaş var 6680 de 6630 da yok
ekran çözünürlüğü 6630 dan daha yüksek fakat 2 sindede film izlememe rağmen pek bi fark göremedim.

bana sorarsanız ben 6630 kullanırım 6680 den daha hızlı geldi bana. 2 sindede 1 gb lık kingston hafıza kartı kullanıp ağzına kadar mp3 le doldurdum. 6630 un bariz hız farkı war. 6680 ler sorunlu demiş arkadaşlar. her symbianlı telefon ilk piyasaya cıktığında sorunlu olarak cıkıyor. yükseltilen versiyonlarla birlikte kusursuz bir hal alıyorlar. 6630 da ilk çıktığında mp3 desteklemiyordu.

Üye
6630 da ilk çıktığında mp3 desteklemiyordu. buna inanamadım

Lost

Üye
<div class='quotetop'>(mustafa_tufekci &#064; Apr 14 2006, 09&#58;26 PM) [post=315959]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Biraz araştırırsan bunu her yerde görebilirsin arkadaşım. bir arkadaşım almıstı daha ilk Türkiyeye geldiği günlerde. mp3 çalmıyordu. bir sonraki versiyonda bu sorun ortadan kaldırıldı. ve 6630 da hala devam eden bir sorun daha. renk paletleri çalışmıyor. (son Versiyonda DahiL)

mahirmete

mahirmete

Üye
1 senedir 6680 kullanıyorum hiç bi problem YOK&#33;

erdemefe

erdemefe

Üye
bikere 6680de doğru düzgün program çalışmıyoki 6630un program desteği daha fazla

NicolasCage86

Üye
HER AĞIZDAN BİR SÖZ BUNE YA... KARDEŞİM BİLEMİYORUM BEN 6,7 AYDIR 6630 KULLANIYORUM VE GAYET MEMNUNUM HARİKA CİHAZ DOĞAL IŞIKTA HARİKA FOTGR. ÇEKİYOR, ŞU REHBERE GİRİNCE ARAMAMA OLAYINA GELİNCE BUNLA BENDE ÇOĞU KARŞILAŞTIM (6630) BU YUKLEDİĞİNİZ YAZILINLARDAN KAYNAKLANIYOR ÇAKIŞMA FELAN OLUYOR HATI PRO.LAR VS. 6680 DAHA PAHALI 6680 ALMANDA SAKINCA YOK BENCE AMA 6630 DA ALINCA PİŞMAN OLMAZSIN. BEN BİR TEK FLAŞ OLAYINI SEVİYORUM 6680 DE. BEN 6630 SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM...

Üye
kullanıcıya göre tel değişir ama 6630 kullanımına hatayım

Üye
<div class='quotetop'>(Lost &#064; Apr 14 2006, 09&#58;41 PM) [post=315969]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(mustafa_tufekci &#064; Apr 14 2006, 09&#58;26 PM) [post=315959]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Biraz araştırırsan bunu her yerde görebilirsin arkadaşım. bir arkadaşım almıstı daha ilk Türkiyeye geldiği günlerde. mp3 çalmıyordu. bir sonraki versiyonda bu sorun ortadan kaldırıldı. ve 6630 da hala devam eden bir sorun daha. renk paletleri çalışmıyor. (son Versiyonda DahiL)
[/b][/quote]

renk paketleri telefona yüklenen programlarda çalışıyor dostum mesela fexplorer settinge girince renk değişimini görebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt