6680 isteyenlere duyurulur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SCORPION1906

Üye
    Konu Sahibi
6680 isteyenlere duyurulur
merhaba arkadaşlar ben 6680 model telefonumu satmak istiyorum.Telefonun en önemli özelliği olarak 3g teknolojisi ile 2 tane kameraya sahip olmasını söyleyebilirim.Fiyat olarak gayet cazip bi teklif sunuyorum size...Sadece 75 tl istiyorum.Kargoyu alıcı karşılayacaktır.Bu arada telefonumun herhangi bir sorununun olmadıgını ve paraya ihtiyacım oldugu için satmak istedigimi söylebilirim. İYİ GÜNLER

[email protected] adresinden ulaşabilirsiniz bana.

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Telefonunun Resmini Koyarak Daha İlgi Çekici Hale Getirebilirsin Satışı.Ayrıca İkinci El Fiyatları Son Zamanlarda Can Çekişmekte Takasa Girmeni Öneririm Ama Paraya İhtiyacın Varsa 75'den Yukarı Çıkamassın Evet 3g Var Ama Kamera 1.3 mgp.İyi Şanslar.

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
İyi Satışlar dilerim

SCORPION1906

Üye
    Konu Sahibi
İYİ DİLEKLERİNİZ için tesekkür ederim arkadaslar.Bu arada 6680 gb bi telefona 75 lira çok mu sizce?Gercek degeri ne olmalı bu telefonun?Yorumlarınızı ve elestirilerinizi bekliyorum.

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Telefon Açılmışsa Değeri 50 tl Civarında.Ayrıca Kötü Kullanılmışsa Ayrıca Bataryada Şişme Vb Sorunlar Varsa.50 Tl ve Altında Gider.Ama İyi Kullanılmışsa Ve Sorunda Yoksa 75 TL Gayet İyi.Ama Kargo Ücretini Alıcı Karşılıycak Demişsin Bunuda Göz Önünde Bulundur Derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt