6680,6630, 6670, 7610,6600 aranıyor!!! Ankara içi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

usameakcelik

Üye
    Konu Sahibi
6680,6630, 6670, 7610,6600 aranıyor!!! Ankara içi!!!
Arkadaşlar ankara içi elden teslim yapabileceğim 6680,6630, 6670, 7610,6600(bunlardan biri, ama öncelik sırasına göre yazdım) u olup da satan var mı?

--------------- Ekleme ---------------

Elimde bir psp fat var onunla takas da yapabilirim. Psp fat + 8gb hafıza kartı + kulaklık + şarj aleti + usb kablosu + 1 orjinal oyun + 9 dvd oyun(Pes 2010, Nfs, Gta, Fifa 2010, God of War, Mortal Kombat...) yani 50 küsür oyun, bez kılıf... Bunları veririm 6630 ve üzerine biraz para alırım(eger düşünürseniz parayı konuşuruz)

kadirtan

Üye
kardes 6630 var dusursen takas edelım ankaranın neresınden

usameakcelik

Üye
    Konu Sahibi
Ben ankara keçiören de oturuyorum. 6630 un aksesuarları filan da var mı(hafıza kartı, kulaklık, şarj aleti). Kaç para vereceksin. Yani PSP = 6630 + ?

kadirtan

Üye
bende keciörendeyım kardes ne kadar ıstıyorsun bı fıyat sole sen hafıza kartı kulaklık sarj aletı var sen dusundugun fıyatı sole ona gore konusalım uygun olursa grusup takas yaparız

usameakcelik

Üye
    Konu Sahibi
Normal de psp fat ların 2. ellerinin fiyatı 150 tl en az. 8gb hafıza kartı = 60, kulaklık(sıfır) = 20, şarj aleti+usb kablo+oyunlar = 20 tl... Toplam = 250tl.. Senin tele 50 desek fark 200 olur. Ben en son 175 e inerim.

Senin tel temiz mi? Bir sorunu yok değil mi?

Hafıza kartı kaçlık?

Ayrıca psp nin versiyonu filan kırılış her şeyi tamam. Sadece ufak bi sorunu var o da ekranın içinde bi kahverengi bi toz var ama oyun oynarken filan hiç belli olmuyo.

Sen ne düşünüyorsun kardeş???

kadirtan

Üye
telefon temız hıc bır sorunu yok kardes ama o kadar para veremem su anda dusunursen 60 ytlye vereyım 6630 pıyasası 80 90 arası zaten

usameakcelik

Üye
    Konu Sahibi
Sen kaç para verirsin? Ben nakit 50 verebilirim.

kadirtan

Üye
pspyı alamam kardes 125 verememde 10 lıra daha verebılırsen cıhaz gercekten cok temız tamırde gormedı sorunuda yk gercekten memnun kalırsın alınca

aldiris.etme

Üye
ankara içi demeseydin elimde benim 0 aldiğim bi 6680 vardi ama neyse sağlik olsun

kadirtan

Üye
eger dusunursen 80ytl +6630 olabılır

usameakcelik

Üye
    Konu Sahibi
80 ytl de çok az. İstersen 8gb hafıza kartı yerine 1gb hafıza kartı veriyim fiyatı 140 a düşürüyüm.

kadirtan

Üye
90+6630 mu dıosun o zman

usameakcelik

Üye
    Konu Sahibi
psp(1gb hafıza kartı) = 6630 +140 tl diyorum

kadirtan

Üye
hayırlı satıslar kardes o zman

usameakcelik

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sen telde az daha indirim yap alıyım. Senin telin hafıza kartı kaçlık?

kadirtan

Üye
telın pıyasası 80 90 ytl ıstersen bakabılırsın kardes oda ıcınde hafıza kartı bıle vermıolar 60 ytl cok ıyı fıyat soledım kardes ıcınde ılk aldıgımda cıkan 64 mb vardıda buyuk hafıza kartları 10 ytlye 1 gb fılan alabılıyosun

usameakcelik

Üye
    Konu Sahibi
50 ye ver alıyım direk??? OK?

kadirtan

Üye
tamam kardes 50 ye vereyım kecıorenın tam olarak neresınde oturuyosun goruselım vereyım telı ıstedıgın zaman

usameakcelik

Üye
    Konu Sahibi
Sen nerde oturuyorsun? Telefon numaranı alablir miyim. Ben adese nin o civarlarda oturuyorum. Migros Ftz nin veya gökçek parkının oralarada gelebilirim.

kadirtan

Üye
bende cekırgedeyım kardes numaranı yazda yarın ben musaıt oldugumda senı ararım aksam uzerı gelırsın uyarsa tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt