6630 Yedekleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samuraiii

Üye
    Konu Sahibi
6630 Yedekleme
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba...forumu uzun zamanda takip etmeme rağmen bu size ilk sorum olacak.yanlış anlamayın yazmamın sebebi genelde tüm cevaplara buradan ulaşmış olmamdır...ayrıca forum yöneticilerine de yaptıkları işten dolayı tşk ediyorum.doğru yoldalar.
neyse ben fazla sıkmadan soruma geçeyimm.6630 telefonum var.son zamanlarda baya program falan yükleyip kaldırdım.ee tabi bunları silerkende geride artık dosyalar vs. kalıyor.bu sebeplede telefonum baya yavaşladı.açıkçası formatlamayı düşünüyorum.yalnız format atmadan önce mesajlarımı ve rehberimi yedeklemek istiyorum.tüm denemelerime rağmen başarılı olamadım.her yedekelem girişimimde sonunda bi uyarı mesajı cıkıyor ve bazı dosyalar yedeklenemedi diyor.ayrıca dün forumda gezerken pc suite 6.7 versionunun cıktıgını öğrendim.ve yükledim.bu versiyonda yedekleme seçeneklerinin çok azaldığını gördüm.bir önceki versionda rehber,mesajlar,takvim vs. gibi seçenekler varken bu versionda sadece telefon hafızası ve kart hafıozası diye bölümler var.yeni versionda da yedekleme yapamadım.yarıca nokia phone browser a girince mesajlar bölümüne gelince mesaj desteği yüklemek istermisiniz die soruyor.evete basıp baya bekliorum.ama bir türlü beceremedim.birde ben mesajlarımı yaratttığım ayrı bir klasörde tutmamam rağmen browserda bu klşasör görünmüyor...forumda baya gezdim ancak derdime çare bulamadım.o yüzden yazıyorum.ya kusura bakmayın mesaj biraz karışık.ben toparlıyım kısaca.

1-rehberimi yedeklemek istiyorum
2-mesajlarımı yedeklemek istiyorum.

(lütfen cevap yazmadan önce üstteki paragrafı da okuyunuz...)

şimdiden tşk ederim herkese.

LowesTime

LowesTime

Üye
kardeş 1. söyliyim o nokia phone browserdan girdiğin tlfn yükelemeni ister ona evet diyince yöneticeye gir orda sms le ilgili dosya olur onu yükle öle mesajlari görürsün ama
1. soruna cwp werim extralardan hafizaya gel tlfn hafizasini yedekle de ama bi hata wermemsi lazim
2. msjlari yedeklemeyi bilmiyorum
3. hard format at dostum!.... * , 3 , Yes tuşlarina basili tut tlfn aç!... (hafiza karti we sim karti çikar )é....
saygilar inş düzeltirsin

samuraiii

Üye
    Konu Sahibi
LOwestime tesekkür ederim.Bakalım bi deniyim.Olursa haber vericem...E tabi olmassa da:)

samuraiii

Üye
    Konu Sahibi
Ya kardes dediğini yaptım.Yedekleme olmadı.Yine hata veriyo.Ayrıca su mesaj destegi olayını da denedim yöneticiye hicbir dosya gelmedi maalesef.NASIL OLCAK BU İŞ YAWWW.!

LowesTime

LowesTime

Üye
enteresan bendede 6630 war ama hiç böyle bi durumda kalmadim !.. servisemi ne götürsen

samuraiii

Üye
    Konu Sahibi
kardeş peki ben mesajlarımı telefonda klasörlerimin çinde başka bir klasörde saklıyorum.o klasörü nasıl görebilirim pc suite veya başka bir program yardımıyla...o klasörü kopyalayabilirmiyim pc ye?

eon

Üye
1.soruna kesin cozum:

rehberdeki tum isimleri sectikten sonra, seceneklerden tum rehberi hafiza kartina kopyalayabilirsin... eger tel. rehberine birsey olursa, burdan geri yukleme yapabilirsin. illede rehberim bilgisyarimda da olsun diyorsan, pc suite 6.7 ile baglanti kurduktan sonra hafiza kartinda "others 'in icinde contacts" diye bir dizin goreceksin ( ben ingilizce menu kullaniyorum bu arada) burdaki contacts dizinini oldugu gibi pc'ye atarsan rehberin birkez daha bu sefer PC'de yedeklenmis olur....

2. sorunun cevabini bende hala bulamadim

samuraiii

Üye
    Konu Sahibi
eon kardeş dediğini ben yaptım.dediğin doğru oluyor.yalnız mesela ben telefon rehberindeki kişi sayısına bakıyorum.190 küsür isim var.klasörde ctrl+a yapıp hepsini secip masaüstüne atıyorum 180 küsür isim geliyor.bu nasıl oluyor .onu anlamadım.benim bazı isimlerde 2 no falan kayıtlı onları ayrı ayrı sayıyo olabilirmi sence?
bide bu adamlar o kadar ugrasıyo program yapıo symbian falan süper diolar.ama bi yedeklemeyi bile dogru dürüst yapamıyoruz.bunu anlayabilmiş değilim.yani ben pc suite in yeni sürümünü indirdim hevesle bi baktım eskisinden bir farkını göremedim.bu adamlar oyalıolar insanı.pclerde hasar görmüş veriler için süper kurtarma yazılımları varken burda eller kollar baglı ...

eon kardes bide seni yakalamısken soriyim diyorum.bu hafıza kartları konusunda pek bilgim yok.bende 64 lük kart var.yenisi almayı düşünüyorum.bakıyorum.bir sürü degişik kart var.mmc ,sd .....bunlardan hangisini almalıyım.512 düşünüyorum bu arada.ve fiyat aralığından haberin varmı.okudugum kadarıyla bazı arkadaslar kartlara o kadar para verip kullanamamaktan şikayetçiler.kimisi 2 tane almış kullanamamış.yani o duruma düşmek istemediğimden sizlere danışmak istedim.
yardımlarınıza ve desteğinize çok tşk ederim.hepnize kolay gelsin...

eon

Üye
yarari olduguna sevindim, isi garantiye almak icin hafiza kartinda yedegini aldigin rehberi sil (others\contacts 'in icindekilerini tamamen sil) sonra tekrar oraya dedigim sekilde backup al. bilgisayara attiginda (tum folderi kopyala bu kez ctrl+a yapma) isim sayisina gore atar... 180 isim varsa 180 isim goreceksin, zaten bir isimde birden fazla numara varsa da kendi icinde onu tutuyor.... backup aldigi o isimlerden ( ki bunlar .vcf uzantili dosyalardir) birine tikladiginda bunu gorursun... bunlari nokia pc suite acacaktir...herhalde sende ismlerin tutmamasi bir kac ufak hatandan kaynaklandi...

hafiza kartina gelince, benim ayni markadan biri 256, digeri 512 olmak uzere iki kartim var... 256 bence ideal olani... ama 512 de tercih edilebilir... ama ben 256'yi dolduramadim kart alirken de RS-MMC olmasina dikkat edeceksin... diger tur kartlar calismaz....

kolay gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt