6630 Yardım!Bakabilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akrep190768

Üye
    Konu Sahibi
6630 Yardım!Bakabilir misiniz?
SelamünAleyküm arkadaşlar,
Benim 6630 ile ilgili bir sorum var, belki anlatacağım sorunu başka modellerde de görenler vardır. Bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.
Sorun şu: telefona farklı bir tema yüklemiştim, tekrar orijinal temasını açtığımda telefonun yazı karakteri değişti ve boyutu küçüldü. Virüs bulaşmış olabilir mi? Eğer sorun bu ise bundan nasıl kurtulabilirim?
Çin malı olan bir cihazı türkçeye çevrdiğinizde, türkçe karakterleri desteklemez ve yazılar eksik ve aralarında boşluklu bir şekilde çıkarya, bu da aynı o şekilde oldu.
Telefon orijinal Nokia, herhangi bir problem olmamıştı şimdiye kadar. Dediğim gibi tüm yazılar türkçe karakterleri desteklemez oldu. Operatör adı telefonda ortalı iken ekranın en üst köşesine yaslanmış durumda. Ne yapmam gerekiyor, bilgilendirebilir misiniz arkadaşlar...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadasım bence nokia software updater ile telefonunun versıonunu guncelle aynı sıfır gibi olur ve hiç bir sorunun kalmaz bidene bakalım kib bays:oke:

mservank

mservank

Üye
yazılar küçüldü
peki türkçe karakterler ortadan kalktı mı eğer öyleyse o sorun bende de var yazılım yükleyeceksin

immortal_6630

Üye
*+3+yes format at ;) temayı degişmeden kaldırmayı dene.

eQooo

eQooo

Üye
format at olmazsa versiyon attır dostum sorunuhn düzelir...

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeş en temizi soft format ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt